Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Oyun, Steam'de %20 indirimle birlikte 20 dolar. Sizce beklesem daha ucuz olabilir mi?
Çöp oyun. Forza Motorsport bile çöp olmasına rağmen bundan daha iyi.
Cop denecek kadar kotu degil be hocam.Çöp oyun. Forza Motorsport bile çöp olmasına rağmen bundan daha iyi.
Gran Turismo'nun rakibi olacak oyun gelemeyecek hocam ne yazikki. Polyphony Digital tamamen iptal etti PC Portunu cunku bu oyun Playstation alma sebebi bir oyun. Evo ise acayip eksik bir oyun ben hala oynayamiyorum ilk ciktiginda almama ragmen. Benim onerim Assetto Corsa modlayip oynamak. Bunlari 360 saat Assetto Corsa ve 130 Saat Gran Turismo 7 oynadiktan sonra soyluyorum.Alternatifim yok maalesef. Keşke Gran Turismo PC'ye gelse. Ama oyunun kötü olduğunu düşünmüyorum.
Ya ben PS5'de 10 saat Gran Turismo oynadım. Aynı cihazda Asetto Corsa Competizione'de vardı. Normal Asetto'ya ısınamadım iade ettim. Kesinlikle Gran Turismo'nun keyfini vermedi. Sırf bunun için PS5 alma fikrim var.Cop denecek kadar kotu degil be hocam.
Gran Turismo'nun rakibi olacak oyun gelemeyecek hocam ne yazikki. Polyphony Digital tamamen iptal etti PC Portunu cunku bu oyun Playstation alma sebebi bir oyun. Evo ise acayip eksik bir oyun ben hala oynayamiyorum ilk ciktiginda almama ragmen. Benim onerim Assetto Corsa modlayip oynamak. Bunlari 360 saat Assetto Corsa ve 130 Saat Gran Turismo 7 oynadiktan sonra soyluyorum.
Ya ben PS5'te 10 saat Gran Turismo oynadım. Aynı cihazda Assetto Corsa competizione'de vardı. Normal Assetto'ya ısınamadım iade ettim. Kesinlikle Gran Turismo'nun keyfini vermedi. Sırf bunun için PS5 alma fikrim var.
Kesinlikle deger oncelikle. Ben 10 senelik G29 ile bile acayip keyif aliyorum. Ustune ben PS3'te 3 defa Gran Turismo 6, 2 defada Gran Turismo 5 bitirdim. GT7'ye 3 senenin ardindan ilk defa parali bir DLC geldi PS5'e ozel. Oyun 1300 TL'ye bambaska bir şey oluyor ustune de 5 milyon kredi veriyor. Idarelik rpsc3 ile GT5 ve GT6 oynayabilirsiniz.
Inanirim hocam. Deger dedigim gibi kesinlikle.Ne oldu biliyor musunuz? Sadece 15 dakika oynayıp iade talep ettim. Hiç keyif vermedi ya. PS5 planı artık daha çok netleşti.