Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Rally ve EVO verilen paketi almayı düşünüyorum. Normal Assetto Corsa zaten var. Üstüne EVO almak değer mi? Fizik ve grafik açısından cidden çok güzel duruyor ama mod desteği açısından nasıldır?

İndirimle 30.94 bu arada.

Rally ve EVO verilen paketi almayı düşünüyorum. Normal Assetto Corsa zaten var. Üstüne EVO almak değer mi? Fizik ve grafik açısından cidden çok güzel duruyor ama mod desteği açısından nasıldır?

İndirimle 30.94 bu arada.

Alınır. 30.94'a kesinlikle değer. Grafik ve fizik çok ileri, erken erişim olmasına rağmen iyi gidiyor.
Tek eksiği: Şu an mod desteği yok ama ileride gelecek.
Rally kısmı da şu an sınırlı.
Kısacası aslında.
Normal AC kalsın, EVO'yu da bu fiyata gönül rahatlığıyla al.

Alınır. 30.94'a kesinlikle değer. Grafik ve fizik çok ileri, erken erişim olmasına rağmen iyi gidiyor.
Tek eksiği: Şu an mod desteği yok ama ileride gelecek.
Rally kısmı da şu an sınırlı.
Kısacası aslında.
Normal AC kalsın, EVO'yu da bu fiyata gönül rahatlığıyla al.
Gidip trafik modu falan yükleyemez miyim yani? Genel olarak Assetto’da orada takılacağım. Ciddi yarış için zaten iRacing kullanacağım.

Gidip trafik modu falan yükleyemez miyim yani? Genel olarak Assetto'da orada takılacağım. Ciddi yarış için zaten iRacing kullanacağım.

Şu an EVO'ya trafik modu yükleyemezsin. Mod desteği daha açılmadı. Diye biliyorum.
Trafik, serbest takılma, modlu oynama istiyorsan şimdilik normal Assetto Corsa'da kal. Derim.

Şu an EVO'ya trafik modu yükleyemezsin. Mod desteği daha açılmadı. Diye biliyorum.
Trafik, serbest takılma, modlu oynama istiyorsan şimdilik normal Assetto Corsa'da kal. Derim.
O zaman şimdilik gerek yok. Rally alabilirim gibi ama onda da sadece 2–3 lokasyon var. En iyisi başka oyunlara yönelmek.

O zaman şimdilik gerek yok. Rally alabilirim gibi ama onda da sadece 2–3 lokasyon var. En iyisi başka oyunlara yönelmek.

Aynen, şu an EVO'ya da Rally paketine de girmenin pek anlamı yok. Rally tarafı içerik olarak çok kısıtlı, EVO da modsuz olduğu için seni tatmin etmez.
Bu durumda başka oyunlara yönelmek en mantıklısı senin için.