Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Bilek eritme garanti
pwleredal 45
Üstün
Ayar çektikten sonra klavyeyle de oynarsın. NFS'nin eski serileri bu arada dünya üzerindeki tüm araba oyunlarından daha iyidir. Onu da belirtelim. Unbound ve Heat'den haz etmesem de eskilere laf ettirtmem. Assetto Corsa simülasyon oyunu olduğundan fizikleri çok gerçekçi. Bu da onu klavye ve gamepad ile oynanması güç bir hale getiriyor.Hocam bunun gamepad öznelinde gerçekleştiğini düşünmüyorum, direksiyon seti kullansanız da aynı şeyi yaşarsınız bence.
Tâbiki de Gamepad için yapılmadı bu oyun. Ama zaten hiçbir sim Gamepad için değil.
Gülü seven dikenine katlanır, yoksa FH ve NFS gibi sinema'dan farksız oyunları oynamaya mahkum gamepad oyuncuları.
Allah Allah, direksiyon seti aklıma gelmedi benim
Gamepad'in inputları yavaş yavaş vermesini mi bekledin? Neyi gerçekçi değil, 500 liraya aldığım kol için fazlasıyla tatminkar.
Mouse ile toparlamak imkansız gibi bir şey, merkez açıyı bulana kadar maymuna dönüyorum ben.
Ayar çektikten sonra klavyeyle de oynarsın. NFS'nin eski serileri bu arada dünya üzerindeki tüm araba oyunlarından daha iyidir. Onu da belirtelim. Unbound ve Heat'den haz etmesem de eskilere laf ettirtmem. Assetto Corsa simülasyon oyunu olduğundan fizikleri çok gerçekçi. Bu da onu klavye ve gamepad ile oynanması güç bir hale getiriyor.
Hocam NFS'nin sürüş fiziği zaten daha çok arcade tarzı o yüzden direksiyon değil de daha çok gamepad ve klavye ile oynaması daha iyi oluyor.
- Makaleler
- 3
Oynanmaz deği ama bu işin zevki direksiyon ile çıkıyor. Klavye ile bile oynanır. Şu da var eğer artık saliseler bile önemliyse o zaman direksiyon şart oluyor.
pwleredal 45
Üstün
Zaten bildiğim kadarıyla eski serilerde direksiyon seti desteği yok diye biliyorum.Hocam NFS'nin sürüş fiziği zaten daha çok arcade tarzı o yüzden direksiyon değil de daha çok gamepad ve klavye ile oynaması daha iyi oluyor.
Zaten bildiğim kadarıyla eski serilerde direksiyon seti desteği yok diye biliyorum.
NFS Underground 1, Underground 2, Most Wanted 2005, Payback ve Heat'te direksiyon ile oynadım ama daha eskilerde zaten yoktur hocam.
- Makaleler
- 5
Bende F710 kullanıyorum. Klavye mouse ile drift atayım dedim ama W'ya basınca gaz %100 gelince iğrendim. Geri kontrolcüye geçtim. Dereceli gaz vermek rahatlıktır.
mr.esat 70
Üstün
NFS'ye laf attığım falan yok, film gibi oyun serisi. NFS öznelinde konuşmuyorum, Arcade araç oyunlarının geneli zaten film gibi. Araca verdiğiniz inputlarla aracın tepkisinin alakası yok. En iyi araba oyunu falan da değil, boş fanboyluk yapmaya gerek yok. Tüm araba oyunları dersen işler değişir.Ayar çektikten sonra klavyeyle de oynarsın. NFS'nin eski serileri bu arada dünya üzerindeki tüm araba oyunlarından daha iyidir. Onu da belirtelim. Unbound ve Heat'den haz etmesem de eskilere laf ettirtmem. Assetto Corsa simülasyon oyunu olduğundan fizikleri çok gerçekçi. Bu da onu klavye ve gamepad ile oynanması güç bir hale getiriyor.
Klavyeyle çok zor oynarsın bu arada, pist atmanız inkansız.
Daha çok değil tamamen öyle. Ben de NFS severim, arkana yaslanıp oynamak sarar ama bunu öteki araç oyunlarıyla kıyaslamak saçmalık. Mario Kart'ın fizikleri bile daha güzel. NFS oynamaya mahkum deme sebebim en kolay araba oyunu olması. Ben arcadeden uzun süre zevk alamıyorum, alamayan da bir ton insan vardır eminim. Onlar için gamepad ile Assetto Corsa çok daha keyifli olur.Hocam NFS'nin sürüş fiziği zaten daha çok arcade tarzı o yüzden direksiyon değil de daha çok gamepad ve klavye ile oynaması daha iyi oluyor.