Detaylar
Kim cevapladı?Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Başka kurmam gereken mod var mı? Trafikte düz gazlamak istiyorum.
Trafikte solo mu gazlamak istiyorsunuz multiplayer mı?
25457
Uzman
Solo olacak. Araba modu falan var mı önerdiğiniz? Veya site varsa kendim bulayım. Ayrıca trafik modu kurmama gerek var mı?Trafikte solo mu gazlamak istiyorsunuz multiplayer mı?
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Solo olacak. Araba modu falan var mı önerdiğiniz? Veya site varsa kendim bulayım. Ayrıca trafik modu kurmama gerek var mı?
Trafik modu kurmanız şart evet, rehberimdeki adımları uygulayın trafik modu için. Araç modlarını bu siteden indiriyordum ben.
Ethem Efe
Üstün
O oyun optimizasyon sorunlu hala 2 hafta önce alıp iade ettim hocam. Ve EVO'nun modları henüz Corsa kadar yaygın değil.
Trafik modu kurmak istersen rehberime göz atabilirsin.
Herkese merhaba, bu forumdaki ilk rehberime hoş geldiniz. Bugün sizlere adım adım Assetto Corsa'da trafik modu kurulumunu göstereceğim. Bazıları arıyor ama adamakıllı bir kaynak olmuyor, bundan dolayı rehber hazırlamak istedim. dilerseniz başlayalım. Konunun altına sorularınızı sorabilirsiniz.
1. adım:
Bu adımda content Manager kurulumunu göstereceğim. Öncelikle aşağıdaki linkten content Manager uygulamasını indirin, bu uygulama Assetto Corsa içerisine mod aktarımını sağlıyor, o yüzden önemli.
Content Manager
Burada uygulamayı indirdikten sonra...
Sizde shifter + direksiyon seti mi var? Doğru mu anladım yoksa sadece direksiyon seti olup shifter mı yok?
Hadi ya, ben Rally+EVO versiyonunu almayı düşünüyordum ama bilemedim şimdi. Normal assetto var zaten.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Normal assetto dan devam etmenizi öneririm, ben hiç beğenmedim optimizasyonu çok kötü.Hadi ya, ben Rally+EVO versiyonunu almayı düşünüyordum ama bilemedim şimdi. Normal assetto var zaten.
25457
Uzman
@Check Engine Peki harita modu kurmalı mıyım? Nasıl harita var?
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
@Check Engine peki harita modu kurmalı mıyım? Nasıl harita var?
Shutoko mapini öneririm herkes onu kullanıyor genelde uzun bir map.
Bu videoyu izleyerek de yapabilirsiniz ben öyle yaptım.
Ben kendim sunucu açtım bazen arkadaşlarla giriyoruz isterseniz sizi de alabilirim belki eğlenceli olur, tek oynamak sıkıyor bi süre sonra.@Check Engine Peki harita modu kurmalı mıyım? Nasıl harita var?
25457
Uzman
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Aşağıdan yukarıya doğru sırasıyla kurduysanız evet doğru kurmuşsunuz hocam, ve Custom Shaders Patch den ''Weather FX '' bölümünden ''SOL'' grafik paketini seçin rehberdeki gibi.