Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Singleplayer trafikte oynamak sıkıcı. Arkadaşım ve ben her seferinde farklı bir sorunla karşılaştığımız için DPC NGG gibi serverlara giremiyoruz. Bayağı bir araştırma yaptım fakat kendi kurduğumuz servera trafik modunu kurabileceğimle alakalı hiçbir şey bulamadım. Arada sırada eğlenmeye gireceğimiz için de server kiralamak istemiyoruz. Kendi serverımıza trafik ekleyebiliyor muyuz? Ekleyebiliyorsak nasıl yaparız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Singleplayer trafikte oynamak sıkıcı. Arkadaşım ve ben her seferinde farklı bir sorunla karşılaştığımız için DPC NGG gibi serverlara giremiyoruz. Bayağı bir araştırma yaptım fakat kendi kurduğumuz servera trafik modunu kurabileceğimle alakalı hiçbir şey bulamadım. Arada sırada eğlenmeye gireceğimiz için de server kiralamak istemiyoruz. Kendi serverımıza trafik ekleyebiliyor muyuz? Ekleyebiliyorsak nasıl yaparız?

Bunu deneme imkaniniz var mi?

Bunu deneme imkaniniz var mi?

Çözüm
Merhaba, eğer sorununuzu video yardımıyla çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü açıklayabilir misiniz? Video yarın bir gün silinirse konuya girenler çözümü göremeyebilir.
Videodakileri anlatamam neredeyse mümkün değil. Şunu söyleyebilirim. Video assetto server denilen bir program yardımıyla trafikli LAN server'ı kurmayı anlatıyor. Büyük ihtimalle internette bu assetto server programını öğreten farklı kaynaklar vardır.
Rica ederim hocam. Cozum olarak isaretlerseniz sevinirim.
Hocam işaretlemiştim fakat işaretlenmemiş bende anlamadım. Neyse şimdi işaretledim.