Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

792

Uzman
Merhaba, Assetto Corsa icin Pure indirdim Pure ve light pack modunu kurdum ancak oyunda bir turlu calistiramadim. Oyuna giriyorum ancak oyun icerisinden Pure modunu secmeme ragmen degisen hiçbir şey yok. Bu sorunu nasıl duzeltebilirim?

Bu arada nedenini bilmedigim bir sekilde su menude 2 secenek olmasi gerekirken bende sadece 1 secenek var.

Ekran Alıntısı.webp

Merhaba, Assetto Corsa icin Pure indirdim Pure ve light pack modunu kurdum ancak oyunda bir turlu calistiramadim. Oyuna giriyorum ancak oyun icerisinden Pure modunu secmeme ragmen degisen hiçbir şey yok. Bu sorunu nasıl duzeltebilirim?

Bu arada nedenini bilmedigim bir sekilde su menude 2 secenek olmasi gerekirken bende sadece 1 secenek var.

Eki Görüntüle 53463

Modu content managera atarak mı kurdun?

1. RAR'dan çıkardığınız dosyayı masaüstüne atın
  2. Klasörün içindeki uninstall.pure.bat ve uninstall.sol.bat ı yönetici çalıştırın.
  3. Bu işlemler bittikten sonra install.pure.bat ı yönetici çalıştırın.
  4. Oyunun kurulu olduğu klasörü seçin yüklenmesini bekleyin.

1. RAR'dan çıkardığınız dosyayı masaüstüne atın
  2. Klasörün içindeki uninstall.pure.bat ve uninstall.sol.bat ı yönetici çalıştırın.
  3. Bu işlemler bittikten sonra install.pure.bat ı yönetici çalıştırın.
  4. Oyunun kurulu olduğu klasörü seçin yüklenmesini bekleyin.
Maalesef hocam, hala calismiyor.

1. Sol ve Pure beraber çalışmıyor. Size vereceğim linkteki csp ve Pure modunu kurup dener misiniz? Csp 0.2.3, Pure 0.254 high res, Pure 0.254 low res
  2. Şu anki kurulu olan cspyi Custom shaders patch kısmından kaldırın.
  3. Yukarıdaki cspyi content Manager'a atıp kurun.
  4. Sonra yukarıdaki yüksek veya düşük çözünürlüklü Pure modunu RAR'dan çıkartıp masaüstüne atın.
  5. Klasördeki BAT dosyalarıyla kurulumu yapın.
  6. Weather FX bölümünden Pure seçip oyuna girin.