YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 760 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 24 Şubat 2026 #1 Merhaba Asseto Corsa'ya trafik modu kuracağım. Bu konudaki adımları uygulayacağım sıkıntı çıkar mı?
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.150 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.703 Yer İzmir 24 Şubat 2026 #2 YASEDEM dedi: Merhaba Asseto Corsa'ya trafik modu kuracağım. Bu konudaki adımları uygulayacağım sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayir yemiyorsunuz.
YASEDEM dedi: Merhaba Asseto Corsa'ya trafik modu kuracağım. Bu konudaki adımları uygulayacağım sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayir yemiyorsunuz.
Check Engine Becerikli Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 389 24 Şubat 2026 #3 YASEDEM dedi: Merhaba Asseto Corsa'ya trafik modu kuracağım. Bu konudaki adımları uygulayacağım sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yemezsiniz tabiki, konu sahibi benim bu arada. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
YASEDEM dedi: Merhaba Asseto Corsa'ya trafik modu kuracağım. Bu konudaki adımları uygulayacağım sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yemezsiniz tabiki, konu sahibi benim bu arada. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
KS KS YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 760 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 24 Şubat 2026 #4 Check Engine dedi: Hayır yemezsiniz tabiki, konu sahibi benim bu arada. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biz o modu kurunca normal bir şekilde oyuna girebiliyor muyuz?
Check Engine dedi: Hayır yemezsiniz tabiki, konu sahibi benim bu arada. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biz o modu kurunca normal bir şekilde oyuna girebiliyor muyuz?
M malpts Uzman Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 194 Çözümler 1 Beğeniler 96 24 Şubat 2026 #5 Sıkıntı çıkmaz bu oyuna asıl mod kurmamak suç olmalı zaten. YASEDEM dedi: Biz o modu kurunca normal bir şekilde oyuna girebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Offline da oynarsın.Serverın istediği modları karşılıyorsan serverdada oynarsın.
Sıkıntı çıkmaz bu oyuna asıl mod kurmamak suç olmalı zaten. YASEDEM dedi: Biz o modu kurunca normal bir şekilde oyuna girebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Offline da oynarsın.Serverın istediği modları karşılıyorsan serverdada oynarsın.