nisaa 34
Üstün
- Makaleler
- 3
Konu Başlıkları Gizle
Shuto_revival_project_0.8.1.7Z denedim olmadı beta olan 0.9.1 sürümü sanırım onu kurdum ama yine olmadı. Haritayı, araçları yüklüyorum sırasıyla YouTube'da bir sürü video izledim ayarları yaptım falan ama olmadı, traffic ai olmayan normal mapi seçtim, oraya sorunsuz giriyor ama haliyle AI yok araçlar olduğu yerde duruyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözümü basitmiş, tek yapmam gereken YouTube videolarından ya da saçma sapan sitelerden bakarak dosya indirmemek, sitelerden mod kurmamakmış.
Shutoko Revival Project Trafik modunun sahibinin kendi sitesinden son sürüm olan 0.9.3 sürümünü indirdim, yazılana göre 0.9.1'e destek bitmiş. Ardından araçları da indiriyoruz eğer bizde yüklü değilse.
Daha sonra asıl yüklemem gereken yani traffic uyumlu olan bunlarmış
Stable 0.9.3 Links:
Çözümü basitmiş, tek yapmam gereken YouTube videolarından ya da saçma sapan sitelerden bakarak dosya indirmemek, sitelerden mod kurmamakmış.
Shutoko Revival Project Trafik modunun sahibinin kendi sitesinden son sürüm olan 0.9.3 sürümünü indirdim, yazılana göre 0.9.1'e destek bitmiş. Ardından araçları da indiriyoruz eğer bizde yüklü değilse.
Daha sonra asıl yüklemem gereken yani traffic uyumlu olan bunlarmış
Stable 0.9.3 Links:
- Tatsumi PA Traffic: 41.76 MB file on MEGA
- Shibaura PA Traffic: 41.12 MB file on MEGA
Kurup oyun dosyasına atıyoruz. Sadece traffic için bunları atmak yeterli, ilk link tüm haritalar içindir.
-
[*]
Shutoko Revival Project Traffic Layout(s)
Not for Multiplayer!
- What this does: Lets you use AI opponents that act as traffic on SRP
- What this does NOT do: Include generic traffic car models like trucks. Those are in
car_downloads
- DO NOT DRAG AND DROP ON CM
- Close AC and Content Manager.
- Unpack the layout with 7zip into a temporary folder.
- In the unpacked files, find these two folders: cache and content.
- Copy those to your Assetto Corsa root folder.
- Overwrite if prompted.
- Loading WILL take a long time.
- Dont use these layouts or the ai spline in them for multiplayer. The spline is made to work with original AC AI and not AssettoServer.
- Dont use too many AI cars. 6 is enough.
- Assetto Corsa AI is not made to work like this. There will be bugs but there's nothing that can be done right now.
- The main SRP track from
track_downloads
Stable Release
These are by @GEKA1012 and use a new AI line. All credit goes to him.It supports AI going around most of the track using CSP's AI Flood feature.Features:
- 32 pits (Shibaura)
- 40 pits (Tatsumi)
- AI Flood support.
- Tatsumi PA Traffic: 41.76 MB file on MEGA
- Shibaura PA Traffic: 41.12 MB file on MEGA
Yapamayanlar ya da daha fazlası için ilk attığım linkten Discord sunucularına ulaşıp bilgi alabilirsiniz. Kanallarında detaylı anlatmışlar. CSP sürümü olarak 0.2.3 öneriyorlarmış, onu kullanıyorum şu an. %99 CPU hatası aldığım için Asetto Corsa'dan ayarlarımı düşüğe aldım, az da çözünürlük düşürerek yaptım. Tabii ben 3. nesil işlemci kullandığım için böyle yaptım, siz bu hatayı almıyorsanız gerek yok.
Son düzenleyen: Moderatör: