Benzer konular
- Kilitli
En iyisi midir bilmem ama orada Yörsan oluyor. Ben çok beğeniyorum.Merhaba, bu gece arkadaşlarımla Susurluk'a gideceğim. Gece 1-2 gibi Susurluk tostu (ayranı) yapan açık bir yer bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim.
Umarım çok pahalı değildir; genelde böyle yerler pahalı oluyor amaEn iyisi midir bilmem ama orada Yörsan oluyor. Ben çok beğeniyorum.
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Yörsan fiyatları normalden azcık daha tuzlu olabiliyor. Ama aşırı pahalı olacağını sanmıyorum. Lezzet olarak da bozmadılarsa en sevdiğim diyebilirim.Umarım çok pahalı değildir; genelde böyle yerler pahalı oluyor ama
Hocam, ayran sıkıntı değil de tost önemli. Ayran tost 500-600 TL verirsem içim acır yani.Yörsan fiyatları normalden azcık daha tuzlu olabiliyor. Ama aşırı pahalı olacağını sanmıyorum. Lezzet olarak da bozmadılarsa en sevdiğim diyebilirim.
Vallahi o kadar vereceğinizi sanmıyorum, o yolda duran bir firmanın tesisinde 60TL idi ayran. Yörsan'da da 100TL falandır. Tostunda 200 - 250TL civarında olacağını düşünüyorum.Hocam, ayran sıkıntı değil de tost önemli. Ayran tost 500-600 TL verirsem içim acır yani.
Teşekkür ederiz hocam, bizim de kafamıza esti; gidiyoruz (arada kaçamak yapın