cansxxr

Yetkin
Arkadaşlarla oynayacağız ama sadece beraber olalım ve istediğimiz arabaları ekleyelim istiyorum. Nasıl sunucu açarım? Bu Assetto Corsa Discord sunucularındaki gibi ama 4-5 kişilik olacak. Sade bir şekilde cok uğraştırmayan bir yöntem var mı? YT'den bakmayı düşündüm fakat biraz karışık olanlara denk geldim.

Arkadaşlarla oynayacağız ama sadece beraber olalım ve istediğimiz arabaları ekleyelim istiyorum. Nasıl sunucu açarım? Bu Assetto Corsa Discord sunucularındaki gibi ama 4-5 kişilik olacak. Sade bir şekilde cok uğraştırmayan bir yöntem var mı? YT'den bakmayı düşündüm fakat biraz karışık olanlara denk geldim.

Assetto Corsa'nın dosyalarında assetto server.Exe diye bir uygulama olmalı onun içinden kendi sunucunuzu oluşturabilirsiniz fakat VPN lazım beraber oynayacaksanız. Radmin VPN iş görür. Takıldığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.

Assetto Corsa'nın dosyalarında assetto server.Exe diye bir uygulama olmalı onun içinden kendi sunucunuzu oluşturabilirsiniz fakat VPN lazım beraber oynayacaksanız. Radmin VPN iş görür.

Assetto'nun içinde server dosyasında ac.server.exe var bir de acservermanager.exe var. Server.exe'yi çalıştırdım fakat CMD geliyor bir şeyler yazıyor ve failed filan diyor.

Buradan mi kuracağız anlamadim?

Assetto'nun içinde server dosyasında ac.server.exe var bir de acservermanager.exe var. Server exeyi çalıştırdım fakat CMD geliyor bir şeyler yazıyor ve failed filan diyor.

Buradanmi kuracağız anlamadim?

Servermanager girip isim ve şifre koydum start server dedim CMD geldi bekledi bir sure bir yazı vardı ve kapandı oldu mu olmadi mi nasıl olacak? Anlasilmiyor.

Dosya Ekleri

• 17250288766738093230800460819944.webp
    17250288766738093230800460819944.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 102
  • 17250289333026025465323672000236.webp
    17250289333026025465323672000236.webp
    861,9 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak atar mısınız fotoğrafı. CMD normalde server açınca bir kere açılıp kapanır.

Hocam nasıl olduğunu çözdüm yani ha bire sorup yormak istemedim YouTube'dan baktım o Manager'den haritayı ve arabaları halledip aciyormusuz. Yaptım fakat CMD kapanıyor ve sunucu da gidiyor giriş yaparken yüklenme ekranında race cancelled mi ne dedi unuttum simdi.

Ama Servermanager'da hala sunucu açık gibi kapatma çarpısı duruyor. Nasıl çözeceğim?

Hocam nasıl oldunu çözdüm yani ha bire sorup yormak istemedim YouTube'dan baktım o Manager'den haritayı ve arabaları halledip aciyormusuz. Yaptım fakat CMD kapanıyor ve sunucuda gidiyor giriş yaparken yüklenme ekranında race cancelled mi ne dedi unuttum simdi.

Arada gidebiliyor sunucu tekrar açın giderse bir de arkadaşlarınızın girmesi için aynı araba ve haritaya sahip olması gerekir.

Arada gidebiliyor sunucu tekrar açın giderse bir de arkadaşlarınızın girmesi için aynı araba ve haritaya sahip olması gerekir.

Şu an tek deniyorum sunucuyu açıyorum ve daha giriş yaparken kapaniyor. Çeşitli araba seçeneği koydum zaten Map'i de ayarladım ama sunucu kapaniyor. Bir de sunucu kapanmasada trafik modundaki yapay zekaları nasıl koyacağım ilk kapanma işini cozersem ona bakacağım.

Ama dedim gibi şu an tek deniyorum fakat requesting car list timed out yüklenme yerinde kalıyor ve race cancelled diyor. LAN kısmında da sunucu gidiyor gelmiyor.

Şu an tek deniyorum sunucuyu açıyorum ve daha giriş yaparken kapaniyor. Çeşitli araba seçeneği koydum zaten mapida ayarladım ama sunucu kapaniyor. Bir de sunucu kapanmasada trafik modundaki yapay zekaları nasıl koyacağım ilk kapanma işini cozersem ona bakacağım.

Trafik haritası indirmeniz lazım öncelikle daha sonrasında oyun modunu Track Day yapın sonra Grid Type'ı Custom seçin araba ekleyin fakat trafik arabaları koyarsanız daha iyi olur normal araba da koyabilirsiniz ancak kasabilir. Bir de rakip agresyonu 0 yapın.

Trafik haritası indirmeniz lazım öncelikle daha sonrasında oyun modunu Track Day yapın sonra Grid Type'ı Custom seçin araba ekleyin fakat trafik arabaları koyarsanız daha iyi olur normal araba da koyabilirsiniz ancak kasabilir. Bir de rakip agresyonu 0 yapın.

Hocam bunu biliyorum ama tekli girmek için değil mi bu? Ben serverda nasıl yapacağımi bilmiyorum + server açılıyor ama kendi kendine geri kapanıyor 5 dk sürmeden. Dediğin seyler de bende kurulu zaten ama sunucu işini çözemedim onu da bilmiyorum.

Hocam bunu biliyorum ama tekli girmek için değil mi bu? Ben serverda nasıl yapacağımi bilmiyorum + server açılıyor ama kendi kendine geri kapanıyor 5 dk sürmeden. Dediğin seyler de bende kurulu zaten ama sunucu işini çözemedim onu da bilmiyorum.

Aynı şeyleri Server Manager'da yapacaksınız o hatayı da bir arabadan dolayı alıyor olabilirsiniz başka arabalar deneyin.