Detaylar
Kim cevapladı?Evet var YouTube'da bir sürü var. Şu anda örnek link atamam. Ancak Assetto Corsa Ultra Graphics mod veya Türkçe aratırsanız Türkçe de bulursunuz. Kolayca kurulum yaparsınız. Ancak sisteminizin güçlü olması gerek biraz.
Ha bu arada genelde tek bir modla hepsi çözülmüyor. 3 5 tane kurmaniz gerekebilir veya daha fazla.
Merhaba aşağıdaki videodaki gibi ücretsiz ve güncel bir paket var mı? Oyunu ilk defa oynayacağım bu nedenle detayları hakkında bilgim yok.
Ha bu arada genelde tek bir modla hepsi çözülmüyor. 3 5 tane kurmaniz gerekebilir veya daha fazla.
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açmadan önce baktım fakat çoğu virüslü ve videodaki kadar iyi değil. Önerebileceğiniz güvenilir kanal var mı?Evet var YouTube'da bir sürü var. Şu anda örnek link atamam. Ancak Assetto Corsa Ultra Graphics mod veya Türkçe aratırsanız Türkçe de bulursunuz. Kolayca kurulum yaparsınız. Ancak sisteminizin güçlü olması gerek biraz.
Levian
Çalışkan
Diijon.Konu açmadan önce baktım fakat çoğu virüslü ve videodaki kadar iyi değil. Önerebileceğiniz güvenilir kanal var mı?
DobraKobra diye bir kanal izliyordum 2 yıl önce hala duruyorsa bir bak.
Konu açmadan önce baktım fakat çoğu virüslü ve videodaki kadar iyi değil. Önerebileceğiniz güvenilir kanal var mı?
Bu adam güvenilir. İzleyerek yapabilirsiniz. Ben bu adamdan yapmadım genelde yabancı kaynak kullandım. Anca arkadaşlarım veya internetteki nerdeyse tüm herkes bu adamda kurmuştur. YouTube aramalarda ilk çıkanlardan.
aradığınız her şey burada son en güncel ücretli bütün modları free indirebilirsiniz sisteminize güveniyorsanız tabi![]()
Bizim sisteme güvenmemiz yetmez sistemin kendine güvenmesi lazim. Gerçek hayattan daha kaliteli grafik modu.
- Makaleler
- 7
Konuda atilan videolarda Pure paketi var ve bu parali bir mod. Surekli guncelleme alan ve genellikle CSP ile birlikte giden bir mod oldugu icin korsan kullanmasi da oldukca zor. Mod yapimcisinin Patreon sayfasindan aylik 1 dolara modu alabiliyorsunuz. Oyunu bu kadar sevdiyseniz, mod yapimcisinin yaptigi modun etkisini de goz onunde bulundurursak aylik 1$ hicbir sey.
Bunun disinda CSP (Custom Shaders Patch), Sol ve Content Manager zaten kullanmasi ucretsiz seyler. Kendiniz edinip, zevklerinize gore ince ayarlarini yaparsiniz. Atilan rehberlere baktim ve kullandiklari seyler de az cok saydigim seyler. Dahasina pek gerek yok. Hatta rehber izlemenize bile gerek var mi emin degilim, Content Manager kullanmasi oldukca kolay bir sey ve ozellikle mod kurarken isinizi oldukca kolaylastiran bir arac. Sadece CSP kurdugunuzda bile oyununuz seviye atlayacak zaten. Bunun disinda kendi post process configinizi de yaparsiniz veya internetten Sol ile uyumlu hazir bir tane bulup aktarirsiniz. Sol arayuzunden gerekli renk ayarlamalarini yapmayi da unutmayin.
Trafik modlari (ve Shutoko gibi haritalar) CPU gucu de ister ancak CSP, SoL ve Pure gibi seyler cogunlukla GPU gucu isteyen seyler. Trafik moduyla, Shutoko gibi maplerde ve yuksek poligonlu agir arac modlariyla oynayacaksaniz bolca VRAM ve RAM'in de tabii ki faydasi var.
Bunun disinda oyununuzu modlarken performans sorunu yasiyorsaniz, AC'nin DX11 bir oyun oldugunu ve ozunde tekli oyunculu sekilde, yaris pistlerinde oynanacak sekilde tasarlanmis oyun oldugunu, CSP'de de tonlarca FPS icebilecek ayar oldugunu unutmayin. Oyununuzu 10 poligonlu calinti osuruk arac modlariyla doldurmamanin da faydasi var tabii ki.
Bunun disinda CSP (Custom Shaders Patch), Sol ve Content Manager zaten kullanmasi ucretsiz seyler. Kendiniz edinip, zevklerinize gore ince ayarlarini yaparsiniz. Atilan rehberlere baktim ve kullandiklari seyler de az cok saydigim seyler. Dahasina pek gerek yok. Hatta rehber izlemenize bile gerek var mi emin degilim, Content Manager kullanmasi oldukca kolay bir sey ve ozellikle mod kurarken isinizi oldukca kolaylastiran bir arac. Sadece CSP kurdugunuzda bile oyununuz seviye atlayacak zaten. Bunun disinda kendi post process configinizi de yaparsiniz veya internetten Sol ile uyumlu hazir bir tane bulup aktarirsiniz. Sol arayuzunden gerekli renk ayarlamalarini yapmayi da unutmayin.
Trafik modlari (ve Shutoko gibi haritalar) CPU gucu de ister ancak CSP, SoL ve Pure gibi seyler cogunlukla GPU gucu isteyen seyler. Trafik moduyla, Shutoko gibi maplerde ve yuksek poligonlu agir arac modlariyla oynayacaksaniz bolca VRAM ve RAM'in de tabii ki faydasi var.
Bunun disinda oyununuzu modlarken performans sorunu yasiyorsaniz, AC'nin DX11 bir oyun oldugunu ve ozunde tekli oyunculu sekilde, yaris pistlerinde oynanacak sekilde tasarlanmis oyun oldugunu, CSP'de de tonlarca FPS icebilecek ayar oldugunu unutmayin. Oyununuzu 10 poligonlu calinti osuruk arac modlariyla doldurmamanin da faydasi var tabii ki.