Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Astım krizi geçiren birinin öksürmesine müsaade etmek gerekir. Kullandığı bir ilaç varsa onu almasına yardımcı olmalısın. Eğer hiçbir şey bilmiyorsan 112’yi arayabilirsin. Çok geçmiş olsun.
RamKokusuSeven
Becerikli
Şu an doktora gitti mi?
Veira
Başarılı
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Kronik alerjik astım hastasıyım. Küçükken çok cebelleşmiştim. Şu an Allaha şükür bir sorunum yok.
Küçükken bir kere krize yakalandım, nefes alman zorlaşıyor hatta bir süre alamıyorsun. Fakat ileri düzeyde olmadığı sürece ölümcül değil. Annenin bir şeye alerjisi olabilir, acilen doktora gitmenizde fayda var. İlaç veya hava takviyesi verirler akciğerlerine.
Küçükken bir kere krize yakalandım, nefes alman zorlaşıyor hatta bir süre alamıyorsun. Fakat ileri düzeyde olmadığı sürece ölümcül değil. Annenin bir şeye alerjisi olabilir, acilen doktora gitmenizde fayda var. İlaç veya hava takviyesi verirler akciğerlerine.
Elma ısıran
Üstün
Dostum annenin durumu nasıl? Doktora başvurdunuz mu ne yaptınız bu süreçte? Bilgilendirebilir misin merak ettik...Okuldan ciktim ve annemin astim krizi gecirdigini ogrendim, bu neye sebep olabilir?
Korkuyorum.
Dostum annenin durumu nasıl? Doktora başvurdunuz mu ne yaptınız bu süreçte? Bilgilendirebilir misin merak ettik...
Şu anda durumu iyi, ancak yanlış teşhis yapmışlar.
Panikatak geçirmiş, sebebini henüz bilmiyoruz.
Elma ısıran
Üstün
Panik atak psikolojik sebeple olabilir ancak öncelikle fiziksel olasılıkları elemek gerekir buna karar vermek için. Gerekli tetkikleri yaptırmayı asla ihmal etmeyin. Çok geçmiş olsun.Şu anda durumu iyi, ancak yanlış teşhis yapmışlar.
Panikatak geçirmiş, sebebini henüz bilmiyoruz.
Teşekkür ederim.Panik atak psikolojik sebeple olabilir ancak öncelikle fiziksel olasılıkları elemek gerekir buna karar vermek için. Gerekli tetkikleri yaptırmayı asla ihmal etmeyin. Çok geçmiş olsun.![]()