Steam Astroneer 170 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 273
  • Etiketler Etiketler
    astroneer

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Uzay temalı, tatlı atmosferiyle sizi içine çekebilecek bu oyuna bir bakın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
170 iyi fiyat, oyun herkese hitap etmeyebilir ama uygun yani.

Chill müziğine rağmen uyuz görevleriyle arkadaşla kafa dağıtmalık bir oyun arada 1 2 saat oynayacak türden.
Ben geçen sonbahar indirimlerinde almıştım ama bakalım ne zaman oynamaya başlayacağım? Biraz emek ve sabır isteyen bir oyun gibi.

MENA için iyi ama bu fiyata değmez. Yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 saatte biten bir oyun.

MENA için iyi ama bu fiyata değmez. Yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 saatte biten bir oyun.
Yok hocam o alpha ve beta sürümündeyken falandı, indiğimiz ana gezegene otomasyon sistemi kurmak zaten zor birde sonraları gelen güncellemelerle yeni çeşit gezegenler de eklendi, onlara gitmek için başta kendi roketinizi üretmeniz lazım (onu yapmak bile kolay bir şey değil zaten) ardından roketle diğer gezegenleri keşfe çıkıyorsunuz ve yanlış hatırlamıyorsam çok çukurlu olan ve birde içinde zehirli gaz bulunan gezegenler eklenmişti.

sanırım yanlış oyundan bahsediyorsunuz evet azda olsa otomasyon var ama otomasyon için olan bir oyun değil otomasyon kurmadanda oynana bilecek bir oyun otomasyon için bunu öneririm

oyunun başlarında oralara sadece gaz ve hammadde almak için gidiyorsunuz sonrasında ztn sırt roketi ve kaykay ile bütün gezegenleri çok rahat gezebiliyor sunuz :d

Ben geçen sonbahar indirimlerinde almıştım ama bakalım ne zaman oynamaya başlayacağım? Biraz emek ve sabır isteyen bir oyun gibi.
tek başına sarmiycak bir oyun en az 1 arkadaşla oynamanızı önerririm ben öyle yaptım çok daha keyifli oluyor görev paylaşımı ve muhabbet güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…