MENA için iyi ama bu fiyata değmez. Yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 saatte biten bir oyun.
Yok hocam o alpha ve beta sürümündeyken falandı, indiğimiz ana gezegene otomasyon sistemi kurmak zaten zor birde sonraları gelen güncellemelerle yeni çeşit gezegenler de eklendi, onlara gitmek için başta kendi roketinizi üretmeniz lazım (onu yapmak bile kolay bir şey değil zaten) ardından roketle diğer gezegenleri keşfe çıkıyorsunuz ve yanlış hatırlamıyorsam çok çukurlu olan ve birde içinde zehirli gaz bulunan gezegenler eklenmişti.

1775146973975.webp

SENCE ? :D

MENA için iyi ama bu fiyata değmez. Yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 saatte biten bir oyun.
2-3 saat ? sadece başka bir gezene gitmen bile 5-10 saat sürüyordur

Yanlış hatırlıyorsun.

Otomasyon kurmayı seviyorsan alınır.
sanırım yanlış oyundan bahsediyorsunuz evet azda olsa otomasyon var ama otomasyon için olan bir oyun değil otomasyon kurmadanda oynana bilecek bir oyun otomasyon için bunu öneririm
1775147079760.webp

Yok hocam o alpha ve beta sürümündeyken falandı, indiğimiz ana gezegene otomasyon sistemi kurmak zaten zor birde sonraları gelen güncellemelerle yeni çeşit gezegenler de eklendi, onlara gitmek için başta kendi roketinizi üretmeniz lazım (onu yapmak bile kolay bir şey değil zaten) ardından roketle diğer gezegenleri keşfe çıkıyorsunuz ve yanlış hatırlamıyorsam çok çukurlu olan ve birde içinde zehirli gaz bulunan gezegenler eklenmişti.
oyunun başlarında oralara sadece gaz ve hammadde almak için gidiyorsunuz sonrasında ztn sırt roketi ve kaykay ile bütün gezegenleri çok rahat gezebiliyor sunuz :d

Ben geçen sonbahar indirimlerinde almıştım ama bakalım ne zaman oynamaya başlayacağım? Biraz emek ve sabır isteyen bir oyun gibi.
tek başına sarmiycak bir oyun en az 1 arkadaşla oynamanızı önerririm ben öyle yaptım çok daha keyifli oluyor görev paylaşımı ve muhabbet güzel oluyor