Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşın var mı? Yoksa da alınır ama arkadaşlarla çok fena sarıyor.
Arkadaşın var mı? Yoksa da alınır ama arkadaşlarla çok fena sarıyor.
Şu anda değil de yazın tek oynamayı planlıyorum, oyunun belli bir sonu var mı yoksa kafamıza göre harekette edebiliyor muyuz ona göre gamepasste alabilirim.
Eğer çok seveceğin bir türse alınır, gamepasste mevcuttur tabiki ama ben sizin yerinizde olsam almayı tercih ederdim şahsen gayet ucuz ve güzel bir oyun.Astroneer şu anda Xbox üzerinde 92,48 TL'ye satılıyor. Bu oyunu oynamış olan var mı bu fiyata alınır mı?
Twig
Yetkin
Oyun Minecraft tarzı kafana göre ilerliyorsun. Takip edebileceğin görevler var ama yapmak zorunlu değil.Şu anda değil de yazın tek oynamayı planlıyorum, oyunun belli bir sonu var mı yoksa kafamıza göre harekette edebiliyor muyuz ona göre gamepasste alabilirim.
Deniz744
Başarılı
Şu anda değil de yazın tek oynamayı planlıyorum, oyunun belli bir sonu var mı yoksa kafamıza göre harekette edebiliyor muyuz ona göre Game Pass'te alabilirim.
Ben Steam'den alıp denemiştim, bomboş etrafta dolaşıp base falan yapıyorsun Minecraft yaratıcı modu gibi düşün ama sadece yaratıcı mod var. Amaç veya sonu yok diye biliyorum.
Ben sevmemiştim, bence alınmaz.
Görkem Say
Üstün
Ben tasarimi vs. sevdigim icin kuzenlerle almistim ama oyunda yapacak bir sey yok. Yani bir hedef, bir amac bir sey yok oyle oynuyorsun. Birkac saat oynadiktan sonra salmistik.
Oyunu bitirebiliyorsunuz. Benim 100 saatim var ve 3 kere baştan sona oynadım. Base kurması ve keşif yapıp bir şeyler bulması çok keyifli oyunda. Bir arkadaşınızla oynayınca daha çok sarıyor.Şu anda değil de yazın tek oynamayı planlıyorum, oyunun belli bir sonu var mı yoksa kafamıza göre harekette edebiliyor muyuz ona göre gamepasste alabilirim.