Çözüldü Astroneer Dedicated Server portu kapalı görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bolib945

Uzman
Astroneer'da dedicated server kurma konusunda yardıma ihtiyacım var. Her şeyi yaptım, modem arayüzünden portları açtım, sabit IP satın aldım ve Windows Güvenlik Duvarı üzerinden ilgili porta izin verdim. Ayrıca AstroServerSettings içindeki ayarları da yapılandırdım. Ancak sunucu oyun içinde çevrimiçi görünmesine rağmen, bağlanmaya çalıştığımda "Oyun kurucuya bağlanılamadı" hatası alıyorum. Ayrıca modem arayüzünden portları açmama rağmen Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router bu sitede hala port kapalı görünüyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Port UDP olarak seçili değil mi? O port checkerlar TCP paketi gönderdiği için doğru sonuç vermez.

Gelişmiş Güvenlik Özellikli Windows Defender Duvarı'nı aç, Gelen Kuralları (Inbound Rules) kısmından "Yeni Kural" oluştur. Port seçeneğini seçip UDP'yi işaretle 8777 portunu manuel olarak ekleyip "Bağlantıya izin ver" de. Kaspersky, Bitdefender veya ESET gibi üçüncü taraf bir antivirüs programı varsa, onun kendi akıllı duvarı Windows'u devre dışı bırakıp portu engelliyo olabilir. Test amaçlı antivirüsü geçici olarak kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…