Astsubay olunur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 236
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 285
  • Etiketler Etiketler
    astsubay
Makaleler
1
Yer
Phoenix, Arizona
Açık liseden yakında mezun olacağım. Uzun süredir astsubaylık üzerine ciddi şekilde düşünüyorum; ailemle de konuştuktan sonra bu yönde kesin kararımı verdim. Bu süreçte elimden geldiğince araştırma yaptım ancak internetten edindiğim bilgiler bir noktada yetersiz kalabiliyor.

Daha önce bu süreci yaşamış ya da konu hakkında bilgi sahibi olanların tecrübelerini ve tavsiyelerini duymak isterim.

Özellikle mühimmat ve silah-teçhizat bakım branşında görev yapmayı hedefliyorum. Bu alana dair bilgi verebilecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Selam kardeşim, bu nece askerlik, kendimi Etiler Sanayi Sitesi'nde usta gibi hissediyorum. Her tarafım yağ pislik içinde, dediğini şimdiden duyar gibiyim. Askerlik deyince cicili bicili giyineceğim, beni gören herkes esas duruşa geçecek, havalı havalı yürüyeceğim sanıyordum. Sabahtan akşama kadar askerin bozuk silahlarını yağlamakla, tamir etmekle uğraşıyorum. Kimse bana komutanım demiyor, usta aşağı, usta yukarı diyor.

Astsubaylar işin yükünü çeken kısım diye bilirim zaten . Bu benim için sorun değil şartları tahmin edebiliyorum az çok.

Her türlü olunur. Özellikle kara kuvvetleri çok iyi imkanlari. Hava hepsinden iyi bildigim kadariyla. Sorumluluk almayi seviyorsan ve bu ciddi sorumluluklar oluyor olunur.

İfadeler: 236
Zor meslek, irade sahibiysen halledersin.

Son düzenleme:
Askerliği sadece seviyorsan gerçekten istekli isen yap derim. Eğer ki alternatif iş yok, niteliksiz bir şekilde en iyi meslek bu şeklinde bakar isen çok zorlanırsın. Kolluk kuvveti olmak kolay iş değildir iyice düşünmelisin bence.

İçiniz de askerlik olma, vatan sevgisi varsa yaparsınız ancak ki paraya odaklıysanız üzgünüm ama bu iş size göre değil.

İçiniz de askerlik olma, vatan sevgisi varsa yaparsınız ancak ki paraya odaklıysanız üzgünüm ama bu iş size göre değil.

Para umurumda değil hocam, dün geceden beri kafa yoruyorum aileyle yeniden konuştum TYT ve MSÜ çalışmaya başladım. Allah izin verirse 2 sene KAMYO okuyup üniformamı giyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…