Easley

Uzman
Selamlar, bu kasayı kullanan var mı? Amazon'da %11 indirime girmiş. Bu kasayı almayı düşünüyorum. Almak istediğim bilgisayar parçalarıyla tam uyum sağlıyor. Kasanın kendi içinden gelen 4 fanın sesli çalıştığı söylenmiş. Kasayı kullanan varsa fanların sessizliği hakkında bilgi verebilir mi acaba? Ayrıca A21 modeli değil A21 PLUS modeli olduğuna dikkat çekerim. İkisi karışabiliyor.

Vatan'da boş hali 2500. Ben de almayı düşünüyordum da, biraz daha bekleyeceğim. Tek pin front paneli vs. var. Saç kalitesi iyi, BTF destekli. Kablo gizleme yerlerini NZXT gibi yapmışlar. Ayna kısmını güzel yapmışlar. Elinde 3 tane fan varsa boş al. Fanın sesini anakarttan ayarlarsın ya kendine göre. 3200 liraymış Plus modeli de. Plus daha mantıklı o zaman. Hem Asus marka fan.

Vatan'da boş hali 2500. ben de almayı düşünüyordum da, biraz daha bekleyeceğim. Tek pin front paneli vs. var. Saç kalitesi iyi, btf destekli. Kablo gizleme yerlerini NZXT gibi yapmışlar. Ayna kısmını güzel yapmışlar. Elinde 3 tane fan varsa boş al. Fanın sesini anakarttan ayarlarsın ya kendine göre. 3200 liraymış Plus modeli de. Plus daha mantıklı o zaman. Hem ASUS marka fan.

Özelikle A21 değil A21 Plus demesine rağmen A21 yorumlama kabiliyeti.
Helalin var :)

Vatan'da boş hali 2500. Ben de almayı düşünüyordum da, biraz daha bekleyeceğim. Tek pin front paneli vs. var. Saç kalitesi iyi, BTF destekli. Kablo gizleme yerlerini NZXT gibi yapmışlar. Ayna kısmını güzel yapmışlar. Elinde 3 tane fan varsa boş al. Fanın sesini anakarttan ayarlarsın ya kendine göre. 3200 liraymış Plus modeli de. Plus daha mantıklı o zaman. Hem Asus marka fan.
3136 ya geliyor 4 tane fana 636 TL verilir bence. Boş olan modele yönelmek mantıksız geldi.

Selam, bu kasayı kullanan var mı? Amazon'da %11 indirime girmiş. Bu kasayı almayı düşünüyorum. Almak istediğim bilgisayar parçalarıyla tam uyum sağlıyor. Kasanın kendi içinden gelen 4 fanın sesli çalıştığı söylenmiş. Kasayı kullanan varsa fanların sessizliği hakkında bilgi verebilir mi acaba? Ayrıca A21 modeli değil A21 Plus modeli olduğuna dikkat çekerim. İkisi karışabiliyor.

Bu modeli düşündüğünüze göre ATX anakart kullanma fikriniz yok sanırsam.

Özelikle A21 değil A21 Plus demesine rağmen A21 yorumlama kabiliyeti.
Helalin var :)

Mesajı okuyamayınca ya da okuyup anlayamayınca böyle oluyor herhalde. Benim mesela elimde eski kasamdan kalma 5 tane fanım var. A21 ve A21 Plus arasındaki tek fark 4 tane fan olması. Hayır bak mesajın sonunda da "3200 liraymış Plus modeli de. Plus daha mantıklı o zaman. Hem Asus marka fan." şunu yazmışım.

Kasa aynı kasa. Plus modeli = +4 Fan. Ben direkt kasayı yorumladım.

Son düzenleme: