fatih terim

Uzman
MSI MAG Pano 100R düşünüyordum ama fanların kalitesizliği hakkında kullanan arkadaşlardan tavsiyeler aldım. ASUS A32 Plus gözüme ilişti. Ne dersiniz? Alınır mı? Ayrıca kabloların iyi saklandığını falan söylüyorlar. Ne dersiniz? Bu bütçede alınır mı?

@fatih terim, bu fiyatlara satılan hiçbir kasanın fanları düzgün olmaz zaten. İkisinin de fanları idarelik, hoşunuza gideni alın. Ben şahsen pano 100R seçerdim.

Bunu alsam şu an kullandığım Vento marka kasanın fanlarını da bu kasaya ekleyip tüm fanları senkron şekilde çalıştırabilir miyim?

Bunu alsam şu an kullandığım Vento marka kasanın fanlarını da bu kasaya ekleyip tüm fanları senkron şekilde çalıştırabilir miyim?

4 tane fan var ve tek kontrolcü üzerinden kontrol ediyorum.

Tek mesele soğutma ile bitmiyor hava akışı olsun bunlar içinde de benzer değildir bence? İlla fark vardır bilginiz var mı?

Aktif kullandığım şu kasanın içinde ki fanlar. Bunlardan kötü değildir MSI bence ya fan konusunda?

Bence akvaryum kasaların hava akışı konusunda Lian Li tarzı bir marka almıyorsan gerisi aynıdır.

Dark Guardian Pro kasa alabilirsin hava akışının farklı olacağını sanmıyorum, fiyatı daha uygun ve aynı tasarım çakması gibi bir şey, fanları daha kötüdür ama gidip kaliteli fanlar alırsın mesela asiahorse gibi fanlar takarsın hava akışı güzel olur.

şu kasanın içinde ki fanlar. Bunlardan kötü değildir MSI bence ya fan konusunda?

Fanları kötü demedim ki ASUS modeli daha iyi fanlara sahip ama sen hangisini beğendiysen onu al, çok fark yok arada ama MSI alıyorsan içini güzelce doldurman gerekir aşırı büyük bir kasa.

Bence akvaryum kasaların hava akışı konusunda Lian Li tarzı bir marka almıyorsan gerisi aynıdır.

Dark Guardian Pro kasa alabilirsin hava akışının farklı olacağını sanmıyorum, fiyatı daha uygun ve aynı tasarım çakması gibi bir şey, fanları daha kötüdür ama gidip kaliteli fanlar alırsın mesela asiahorse gibi fanlar takarsın hava akışı güzel olur.

Fanları kötü demedim ki ASUS modeli daha iyi fanlara sahip ama sen hangisini beğendiysen onu al, çok fark yok arada ama MSI alıyorsan içini güzelce doldurman gerekir aşırı büyük bir kasa.
Bu Dark markayı gördüm de ucuz etin yahsini yenir mi bilmiyorum. Ne dersiniz?