348375
Becerikli
Akvaryum kasa şart mı?Bu Dark markayı gördüm de ucuz etin yahsini yenir mi bilmiyorum. Ne dersiniz?
Akvaryum kasa şart mı?Bu Dark markayı gördüm de ucuz etin yahsini yenir mi bilmiyorum. Ne dersiniz?
Normal kasayı hep kullandım estetik olsun vesaire hoşuma gidiyor hep hayalini kurdum şart diyebiliriz.
Normal kasayı hep kullandım estetik olsun vesaire hoşuma gidiyor hep hayalini kurdum şart diyebiliriz.
O halde şöyle yapmanı öneririm Lian Li dynamic mini V2 modelinin stoku bitmiş büyük ihtimal yakında yenilenir fansız modeli de gelir, 4000 veya 4500 olur içine kendi fanların takarsın Lian Li kasalarda hava akışı çok iyi oluyor, onun dışında kablolama rahat aşağıya görselini bırakayım.Eki Görüntüle 223678Eki Görüntüle 223679
Fazla mı küçük sanki ya? Sıkış sıkış gibi mi bana mı öyle geliyor. Sıvı soğutucu da kullanacağımdan sığar mı ki?
B550M-Pro VDH WİFİSığar bildiğim kadarıyla 360mm kadar sığıyor ve küçük değil o kadar anakartınız nedir ATX mi mATX mi?
Linki var mı?Bu kasa ATX, mATX uyumlu anakartınız mATX olduğu için öyle sıkışık durmaz hem bir incelemesini izleyin derim gayet güzel.