xsharke 74 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.219 Çözümler 10 Beğeniler 2.105 Yer İstanbul Bugün 11:08 #1 Merhabalar, ASUS A32 Plus kasam var, aldığımdan beri Jack portunu kontrol etmedim ve yeni ihtiyacım oldu; denedim, çalışmıyor. Multimetre ile HD Audio kablosundaki kırmızı ve turuncu kablolar kısa devrede ötmekte normal bir durum değil gibi? Ne yapmalıyım?
Merhabalar, ASUS A32 Plus kasam var, aldığımdan beri Jack portunu kontrol etmedim ve yeni ihtiyacım oldu; denedim, çalışmıyor. Multimetre ile HD Audio kablosundaki kırmızı ve turuncu kablolar kısa devrede ötmekte normal bir durum değil gibi? Ne yapmalıyım?
Çözüm xsharke Bugün 11:53 Realtrek sürücüsünü daha önce kurmuştum çalışmamıştı, fakat anakartın sitesinden tekrar kurdum çalıştı.
Realtrek sürücüsünü daha önce kurmuştum çalışmamıştı, fakat anakartın sitesinden tekrar kurdum çalıştı.
KS KS xsharke 74 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.219 Çözümler 10 Beğeniler 2.105 Yer İstanbul Bugün 11:53 #2 Realtrek sürücüsünü daha önce kurmuştum çalışmamıştı, fakat anakartın sitesinden tekrar kurdum çalıştı. Artı 0 Eksi Çözüm
Realtrek sürücüsünü daha önce kurmuştum çalışmamıştı, fakat anakartın sitesinden tekrar kurdum çalıştı.