S SalimBdk 43 Uzman Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 490 Beğeniler 324 19 Temmuz 2026 #1 @Ayhan Dönmez Abi o son ayarlardan sonra BIOS'a giremiyorum. ASUS ekranı geliyor ama DEL F2 basıyorum, kaç kez denedim ve giremiyorum. Ne yapmamız lazım, bir ayardan mı yapıyor acaba? Fast Boot kapattıktan sonra olmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2026
@Ayhan Dönmez Abi o son ayarlardan sonra BIOS'a giremiyorum. ASUS ekranı geliyor ama DEL F2 basıyorum, kaç kez denedim ve giremiyorum. Ne yapmamız lazım, bir ayardan mı yapıyor acaba? Fast Boot kapattıktan sonra olmaya başladı.
Çözüm UsThinac 19 Temmuz 2026 SalimBdk dedi: Deneyecegım. Hiçbir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman ya CMOS ya da arkadaşın dediği gibi pli çıkaracaksınız. (Ayarlar sıfırlanacak)
SalimBdk dedi: Deneyecegım. Hiçbir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman ya CMOS ya da arkadaşın dediği gibi pli çıkaracaksınız. (Ayarlar sıfırlanacak)
UsThinac 11 Çalışkan Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 46 Yer Bir Fan 19 Temmuz 2026 #2 Sorununa çözüm değil ama bios'a girmeni sağlar. Klavyeden Windows + R tuşlarına aynı anda bas. Açılan kutuya şu kodu aynen yapıştır: shutdown /r /fw /t 0 Kodu yazdıktan sonra direkt Enter'a basmak yerine; Ctrl + Shift + Enter tuşlarına birlikte bas. Ekrana gelen uyarı penceresine "Evet" de ve hiçbir şeye dokunma. Bilgisayarın anında kapanacak ve otomatik olarak doğrudan BIOS ekranında açılacaktır. Artı 0 Eksi
Sorununa çözüm değil ama bios'a girmeni sağlar. Klavyeden Windows + R tuşlarına aynı anda bas. Açılan kutuya şu kodu aynen yapıştır: shutdown /r /fw /t 0 Kodu yazdıktan sonra direkt Enter'a basmak yerine; Ctrl + Shift + Enter tuşlarına birlikte bas. Ekrana gelen uyarı penceresine "Evet" de ve hiçbir şeye dokunma. Bilgisayarın anında kapanacak ve otomatik olarak doğrudan BIOS ekranında açılacaktır.
KS KS S SalimBdk 43 Uzman Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 490 Beğeniler 324 19 Temmuz 2026 #3 UsThinac dedi: Sorununa çözüm değil ama BIOS'a girmeni sağlar. Klavyeden Windows + r tuşlarına aynı anda bas. Açılan kutuya şu kodu aynen yapıştır: Shutdown /r /fw /t 0 Kodu yazdıktan sonra direkt Enter'a basmak yerine; CTRL + Shift + enter tuşlarına birlikte bas. Ekrana gelen uyarı penceresine "evet" de ve hiçbir şeye dokunma. Bilgisayarın anında kapanacak ve otomatik olarak doğrudan BIOS ekranında açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Deneyecegım. Hiçbir işe yaramadı. Son düzenleme: 19 Temmuz 2026 Artı 0 Eksi
UsThinac dedi: Sorununa çözüm değil ama BIOS'a girmeni sağlar. Klavyeden Windows + r tuşlarına aynı anda bas. Açılan kutuya şu kodu aynen yapıştır: Shutdown /r /fw /t 0 Kodu yazdıktan sonra direkt Enter'a basmak yerine; CTRL + Shift + enter tuşlarına birlikte bas. Ekrana gelen uyarı penceresine "evet" de ve hiçbir şeye dokunma. Bilgisayarın anında kapanacak ve otomatik olarak doğrudan BIOS ekranında açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Deneyecegım. Hiçbir işe yaramadı.
TRSancakTR 4 Yetkin Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 318 Çözümler 3 Beğeniler 140 19 Temmuz 2026 #4 BIOS pilini çıkart 2-3 dakika bekle tekrar tak. Artı 0 Eksi
UsThinac 11 Çalışkan Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 46 Yer Bir Fan 19 Temmuz 2026 #5 SalimBdk dedi: Deneyecegım. Hiçbir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman ya CMOS ya da arkadaşın dediği gibi pli çıkaracaksınız. (Ayarlar sıfırlanacak) Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
SalimBdk dedi: Deneyecegım. Hiçbir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman ya CMOS ya da arkadaşın dediği gibi pli çıkaracaksınız. (Ayarlar sıfırlanacak)
KS KS S SalimBdk 43 Uzman Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 490 Beğeniler 324 19 Temmuz 2026 #6 Fast boot disable yaptıktan sonra olmaya başladı sanırım ona dokunmamak lazım. Artı 0 Eksi