Detaylar
Kim cevapladı?Son sürüm yüklü. Daha yenisi yok.Sorun bu şekilde fotoğraf bıraktım altta bilen varsa yazabilir mi? Check For Updates e basmama rağmen bişey olmuyor...
First update dediğinde göre bios vesaire olması lazım yada anakartın yeni ise güncelleme almaz. Bios kontrol eder misin ?Sorun bu şekilde fotoğraf bıraktım altta bilen varsa yazabilir mi? Check For Updates e basmama rağmen bişey olmuyor...
Chipset yüklü mü ?Sorun bu şekilde fotoğraf bıraktım altta bilen varsa yazabilir mi? Check For Updates e basmama rağmen bişey olmuyor...
Son sürüm yüklü. Daha yenisi yok.
First Update dediğinde göre BIOS vesaire olması lazım ya da anakartın yeni ise güncelleme almaz. BIOS kontrol eder misin?
Chipset yüklü mü?
Anakart Prime B550-M k 25 şubatta güncelleme gelmiş 3702'den 3802 kod adlı sürüme yükselttim az önce chipset driver da güncel yeni gelmişti güncelledim.
Başka güncelleme yoktur hocam. Herşeyi yapmışsınız.Anakart Prime B550-M k 25 şubatta güncelleme gelmiş 3702'den 3802 kod adlı sürüme yükselttim az önce chipset driver da güncel yeni gelmişti güncelledim.