Detaylar
Kim cevapladı?Çıkarmaz. Önemli olan kasanın uyumluluğu.
Cerberus 38 mm, Red Devil ise 50 mm kalinliga sahip. Aradaki bosluk 12 Mm'den fazla gorunuyor. Ama 9 cm daha uzun. Onu mutlaka kontrol edin.
Uzunluktan yana sorun yok da şu an 1050 Ti bile SSD'ye çok yakın az miktar işlemciye doğru genişlerse sorun olur mu diye merak ettim resmi bir bilgi de bulamadım.
Red Devil'in olculeri burada var, seninkini kendin olcersin zaten. Ustten gorunumu de soyle. CPU'ya dogru cok cikintisi yok gibi duruyor. Resimdeki 8 pin soketlere gore oranlarsin. Bu arada M.2'nin sogutucusunun yuksekligi ne kadar ki? PCIe slotundan fazla degildir herhalde.Uzunluktan yana sorun yok da şu an 1050 Ti bile SSD'ye çok yakın az miktar işlemciye doğru genişlerse sorun olur mu diye merak ettim resmi bir bilgi de bulamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Red Devil'in olculeri burada var, seninkini kendin olcersin zaten. Ustten gorunumu de soyle. CPU'ya dogru cok cikintisi yok gibi duruyor. Resimdeki 8 pin soketlere gore oranlarsin. Bu arada M.2'nin sogutucusunun yuksekligi ne kadar ki? PCI-e slotundan fazla degildir herhalde.
Soğutucusuz kullanırım o sorun değil de komple slotu ve anakart kablo girişlerini kullanılmayacak derecede kapatır mı diye merak ediyorum.
Uzunluk olarak pek sorun olacağını sanmıyorum 42cm civarı arkadan öndeki fana kadar.
Son düzenleyen: Moderatör: