Şu an kasada ASUS Cerberus GTX 1050 Ti takılı. Bunun yerine Red Devil RX 6700 XT taksam, M.2 SSD yuvasına ve alttaki anakart portlarına sorun çıkarır mı?
Uzunluktan yana sorun yok da şu an 1050 Ti bile SSD'ye çok yakın az miktar işlemciye doğru genişlerse sorun olur mu diye merak ettim resmi bir bilgi de bulamadım.
Uzunluktan yana sorun yok da şu an 1050 Ti bile SSD'ye çok yakın az miktar işlemciye doğru genişlerse sorun olur mu diye merak ettim resmi bir bilgi de bulamadım.
Red Devil'in olculeri burada var, seninkini kendin olcersin zaten. Ustten gorunumu de soyle. CPU'ya dogru cok cikintisi yok gibi duruyor. Resimdeki 8 pin soketlere gore oranlarsin. Bu arada M.2'nin sogutucusunun yuksekligi ne kadar ki? PCIe slotundan fazla degildir herhalde.
Red Devil'in olculeri burada var, seninkini kendin olcersin zaten. Ustten gorunumu de soyle. CPU'ya dogru cok cikintisi yok gibi duruyor. Resimdeki 8 pin soketlere gore oranlarsin. Bu arada M.2'nin sogutucusunun yuksekligi ne kadar ki? PCI-e slotundan fazla degildir herhalde.