L lauxen Çalışkan Katılım 23 Eylül 2025 Mesajlar 26 Beğeniler 4 8 Kasım 2025 #1 Arkadaşlar sistemi daha saatler öncesinde aldım ve anakartta sabit beyaz ışık yanıyor. Asus B850M-E Wi-Fi ana kartım var, bilgim yok.
Arkadaşlar sistemi daha saatler öncesinde aldım ve anakartta sabit beyaz ışık yanıyor. Asus B850M-E Wi-Fi ana kartım var, bilgim yok.
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 8 Kasım 2025 #2 lauxen dedi: Arkadaşlar sistemi daha saatler öncesinde aldım ve anakartta sabit beyaz ışık yanıyor. ASUS B850M-E Wi-Fi ana kartım var, bilgim yok. Eki Görüntüle 199672 Genişletmek için tıkla... Yanan ışığın orada verdiği hata olacaktır. DRAM mi VGA mı CPU mu BOOT mu ne yanıyor görüyor musun?
lauxen dedi: Arkadaşlar sistemi daha saatler öncesinde aldım ve anakartta sabit beyaz ışık yanıyor. ASUS B850M-E Wi-Fi ana kartım var, bilgim yok. Eki Görüntüle 199672 Genişletmek için tıkla... Yanan ışığın orada verdiği hata olacaktır. DRAM mi VGA mı CPU mu BOOT mu ne yanıyor görüyor musun?
KS KS L lauxen Çalışkan Katılım 23 Eylül 2025 Mesajlar 26 Beğeniler 4 8 Kasım 2025 #3 Alessandro Del Piero dedi: Yanan ışığın orada verdiği hata olacaktır. DRAM mi VGA mı CPU mu BOOT mu ne yanıyor görüyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam driver güncelleyince geçti anlamadım.
Alessandro Del Piero dedi: Yanan ışığın orada verdiği hata olacaktır. DRAM mi VGA mı CPU mu BOOT mu ne yanıyor görüyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam driver güncelleyince geçti anlamadım.
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 8 Kasım 2025 #4 lauxen dedi: Hocam driver güncelleyince geçti anlamadım. Genişletmek için tıkla... BİOS driverı sanırım. Sisteminiz hayırlı olsun ilk açılışta bu sorunları olabilir dert etmeyin.
lauxen dedi: Hocam driver güncelleyince geçti anlamadım. Genişletmek için tıkla... BİOS driverı sanırım. Sisteminiz hayırlı olsun ilk açılışta bu sorunları olabilir dert etmeyin.
KS KS L lauxen Çalışkan Katılım 23 Eylül 2025 Mesajlar 26 Beğeniler 4 8 Kasım 2025 #5 Alessandro Del Piero dedi: BİOS driverı sanırım. Sisteminiz hayırlı olsun ilk açılışta bu sorunla Genişletmek için tıkla... Alessandro Del Piero dedi: BİOS driverı sanırım. Sisteminiz hayırlı olsun ilk açılışta bu sorunları olabilir dert etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce sıcaklım değerleri nasıl şuan sadece arkada oyun iniyor. Dosya Ekleri IMG20251108161917.webp 2,9 MB · Görüntüleme: 36
Alessandro Del Piero dedi: BİOS driverı sanırım. Sisteminiz hayırlı olsun ilk açılışta bu sorunla Genişletmek için tıkla... Alessandro Del Piero dedi: BİOS driverı sanırım. Sisteminiz hayırlı olsun ilk açılışta bu sorunları olabilir dert etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce sıcaklım değerleri nasıl şuan sadece arkada oyun iniyor.
N NAKRES Çalışkan Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 1 9 Kasım 2025 #6 lauxen dedi: Hocam sizce sıcaklım değerleri nasıl şuan sadece arkada oyun iniyor. Genişletmek için tıkla... daha ne olsun min seviyede
lauxen dedi: Hocam sizce sıcaklım değerleri nasıl şuan sadece arkada oyun iniyor. Genişletmek için tıkla... daha ne olsun min seviyede