ASUS B850M-K sistemde Fast Boot Disabled yapıldıktan sonra BIOS'a girilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SalimBdk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 132
  • Etiketler Etiketler
    boot fast

SalimBdk 82

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Herkese hayırlı günler, hayırlı pazarlar, hem bende hem abimde olmak üzere iki tane B850M-K var. İkisinde de RAM ayarları manuel, sorunsuz ayarlar girilmiş durumda. Bunda sorun yok; esas sorun BIOS üzerinden Fast Boot kapattıktan sonra artık bir daha CMOS atmadan BIOS'a girmek imkansız. Shutdown vesaire denendi, USB'ler denendi, sadece klavye takılıyken denendi ama nafile. Hatta bu sebepten dolayı güvenli modda dahi başlatılmıyor çünkü ASUS yazısında takılı kalıyor. BIOS falan hepsi güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende aynı sorunu yaşadım Fast boot değil de, mcr ve pd kapatınca giremiyordum. HDMI kabloya geçince düzeldi.

Deneyeceğim bazen lazim oluyor giremiyorum CMOS'ta ugrastiyor gecen guvenli mod acmadi Windows da gelmedi mecbur karti söküp taktim duzelmesi icin.

@shiiw @MAH0A sizde durum ne, bu sıkıntı var mı?

Bende olsa neyse de abimde de ayni kart var onda da olunca acaba genel sorun mu diye aklima geldi.

B850M-K ve AMD kart beraberinde DP ile bu sıkıntı var, HDMI çözüyor.

Bende olsa neyse de abimde de ayni kart var onda da olunca acaba genel sorun mu diye aklima geldi.

Ekran kartı AMD mi onda?

İfadeler: X99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…