ssy1979

Uzman
SFP arayüz girişi IPS'i nedir? 192.168.1.10 ise Keenetic System ayarlarından router giriş IPS'ini 192.168.1.1 olarak değiştirerek dener misiniz? Keenetic kullanıyordum bende 88u geçtim bu arada.

Seni de kesmedimi anıl SFP sonrası :) Yeni gelecek titandada SFP yok :) USB Ethernet'ten 2.5 g ile çıkınca yerele Hero'da SFP'den girip neti oda tatmin etmedi beni :) Komple mesh dahil ASUS'a döndüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni de kesmedimi anıl SFP sonrası :) Yeni gelecek titandada SFP yok :) USB Ethernet'ten 2.5 g ile çıkınca yerele Hero'da SFP'den girip neti oda tatmin etmedi beni :) Komple mesh dahil ASUS'a döndüm.

İzmir'de nişan yaptık abi 😅 Nişana gitmeden önce siparişi verdim. Bugün gelince denedim evde 1200MBPS hızı aldım 😆 Keenetic 2.5G çıkışı olmayınca mecbur aldım. Normalde Keenetic severim çok basit istikrarlı hızlı çalışan bir cihaz ama ASUS'da bayağı geliştirmiş kendini. Şu an hoşuma gitti.

İzmir'de nişan yaptık abi 😅 nişana gitmeden önce siparişi verdim. Bugün gelince denedim evde 1200MBPS hızı aldım 😆 Keenetic 2.5G çıkışı olmayınca mecbur aldım. Normalde Keenetic severim çok basit istikrarlı hızlı çalışan bir cihaz ama ASUS'da bayağı geliştirmiş kendini. Şu an hoşuma gitti

Hayırlı olsun abicim. ASUS'ta net kas gücü var. Port sayısı ve özellikler net üstün. Bende de fark yarattı. Bende download 1700-1800 leri görüp 1000-1100 upload 900-950 aralığında sonuç veriyor. Superonline'da hız profili limitine takılıyor belliki.

Keenetic'in arayüz ve yazılım bence ASUS'tan daha iyi ama Keenetic 88U ayarında bir amiral gemisi cihaz çıkarmıyor maalesef. Keenetic cihazlarda hep bir şey eksik daha fiyat performans ürünler gibi. Hero da SFP ile 2.5G paylaşımsız olaydı çok iyi olurdu da gene 88U'dan kas gücü olarak zayıf kalırdı her türlü ama iş görürdü bence rahatça.

Hayırlı olsun abicim.Asusta net kas gücü var. Port sayısı ve özellikler net üstün. Bendede fark yarattı. Keenetic in arayüz ve yazılım bence Asustan daha iyi ama keenetiz 88u benzeri bir amiral gemisi cihaz çıkarmıyor malesef. Keenetic cihazlarda hep bir şey eksik daha fiyat performans ürünler gibi. Hero da sfp ile 2.5g paylaşımsız olaydı çok iyi olurdu da gene 88u dan kas gücü olarak zayıf kalırdı her türlü ama iş görürdü.
Teşekkürler abi aynen öyle. Bakalım şuan için asusdan devam edicez. Hayırlı geceler abi. Yarın bi ararım seni 😀