Çözüldü ASUS BE88U, ONT olmadan SFP+ girişi ile nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cihat Bey

Uzman
Merhaba Recep Bey,

ASUS BE88U routerdan ben de almayı düşünüyorum. Evimde TT'nin Huawei ONT bağlantılı fiber optik alt yapısı mevcut ve ONT'den çıkan RJ45 konnektörü ZTE modemin WAN girişine girerek internet ulaşıyor bana. 1 Gigabit download ve 50 Megabit upload paketindeyim. BE88U üstünde ONT bağlantı için SFP+ modül girişi var.

Evimde kullandığım Huawei ONT cihazına giren yeşil konnektörlü fiber kablosunu çıkarıp buna uygun bir SFP+ modül alsam kullanabilir miyim, çalışır mı? Lütfen sizden rica ediyorum bu şekilde kullanabilir miyim?

Yani hepsi, tüm bağlantılar BE88U router üstünde olsun istiyorum, böyle bir sistemi deneyip çalıştırabilirseniz lütfen buradan haber verin, beni bilgilendirin. Hangi SFP+ modülden almam gerektiğini ve bu şekil bir bağlantı için bir rehber video hazırlamanızı da rica ediyorum sizden. Teşekkür ediyorum, saygılarımla.

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam Sevgili Recep, o zaman sizden güzel bir haber gelmesini bekliyorum, çok teşekkür ediyorum saygılarımla.

Merhaba Sevgili Recep, halihazırda Superonline fiber altyapısını ASUS router ve Superonline ONT kombosuyla kullanıyorum, aynı veya benzer 10gbit SFP+ WAN girişli router almayı düşünüyorum, hem fazla bir cihazdan kurtulmak hem de ONT cihazının teorik 1gbit sınırlarını aşmak istiyorum, yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben de sizin gibi bekliyorum, bu işlerden anlayan hatta SFP+ Dist firmasını aradım bana ISS ile görüşmeniz gerekiyor gibi saçma sapan şeyler söyledi. Halihazırda bunu gerçeğe dönüştüren bir babayiğit görmedim video falan yok elimde. İmkan olsa ben deneyip buradan açıklama yapacağım fakat SFP+ Modül yok elimde.

Bu kişi tam da istediğimi yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…