ASUS Cashback kampanyası para ödenmedi

Arkadaşlar selam. 19/09/2024 tarihinde ASUS promosyon kampanyasına katıldım lakin hiçbir şekilde para yatmadı. Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_0920.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Ödeme 3 aya kadar uzayabilir diye biliyorum. Bir kaç farkli kampanya oldu son zamanlarda. Sizin faydalandiginiz kampanyanin sartlarinda onaylandiktan sonra ne kadar süre içerisinde yatırılacağı belirtilmiyor mu?

Ödeme 3 aya kadar uzayabilir diye biliyorum. Bir kaç farkli kampanya oldu son zamanlarda. Sizin faydalandiginiz kampanyanin sartlarinda onaylandiktan sonra ne kadar süre içerisinde yatırılacağı belirtilmiyor mu?
19 Eyl Per 23:46
Başvurunuzu mümkün olan en kısa sürede inceleyeceğiz. Lütfen bu işlemin 20 iş gününe kadar sürebileceğini unutmayın*.
yazıyor.

19 Eyl Per 23:46
Başvurunuzu mümkün olan en kısa sürede inceleyeceğiz. Lütfen bu işlemin 20 iş gününe kadar sürebileceğini unutmayın*.
yazıyor.
Başvuru yapıldıktan sonra katılımcıya bir teyit e-postası gönderilir. Onay süreci 10 iş gününe kadar sürebilir. Doğrulama sürecini başarıyla geçen katılımcı, ödülü 30 günü içerisinde nakdi olarak alacaktır.
Basvuruyu 19 Eylul'de attiysaniz ve onaylamalari 4-5 gun falan surduyse hala onaylanmamis olmasi normal gibi.

ama attığım resimde onaylı yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…