Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba,

Elimde 4-5 senelik, aynı kartı kullandığım 1660 Ti ekran kartı mevcut. Çift fanlı ve bu zamana kadar bana hiçbir sıkıntı yaratmadı. Bir kere olsun mining bile yapılmadı. En son 1 hafta önce termal macun bakımı ve genel bakımı yapıldı. Şimdi ben bu ekran kartını gözden çıkarmaya karar verdim. Kullanmış olduğum i7-8700 işlemcime üst model bir kart almayı düşünüyorum. Bu modele genelde RTX 3060 Ti öneriyorlar. Kartı satıp üstüne koyup almak istiyorum açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz, kaça satabilirim ortalama?

Termal durumu, kutu-fatura durumuna da bağlı olarak 4500-6000₺ arası değişiyor fiyatlar. Hızlıca elinden çıkarmak isteyenler 4 bine kadar düşebiliyor. Ben 2 ay önce Param Güvende ile 4900'e aldım. Kutu, fatura ve garanti vardı. Kart 1 senelikti.

Burdan sen yap hesabı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal durumu, kutu-fatura durumuna da bağlı olarak 4500-6000₺ arası değişiyor fiyatlar. Hızlıca elinden çıkarmak isteyenler 4 bine kadar düşebiliyor. Ben 2 ay önce Param Güvende ile 4900'e aldım. Kutu, fatura ve garanti vardı. Kart 1 senelikti.

Buradan sen yap hesabı.

Dostum zaten kart 4-5 senelik. Kutusu faturası yok alan kişiye olduğu gibi kartı vereceğim, fiyatlar sürekli değişken olduğu için hemde fikir almak için konuyu açtım zaten. Hesap yapmasını ben de biliyorum. :)

Dostum zaten kart 4-5 senelik. Kutusu faturası yok alan kişiye olduğu gibi kartı vereceğim, fiyatlar sürekli değişken olduğu için hemde fikir almak için konuyu açtım zaten. Hesap yapmasını ben de biliyorum. :)
Siz 4 bine koyun gelen tekliflere göre değerlendirirsiniz.

Muhtemelen 2'ye kadar düşen olacak. 4.000 TL'ye koyarsam herhalde minimum 3800'e kadar düşerim.
Bir tahmin vereceğim hocam. Sarı sitede bir al satçı var. Her ilanın altına yarısını veya daha azını yazıp üstüne PG ile almak istiyor. Size de yazacaktır bence. :D

Bir tahmin vereceğim hocam. Sarı sitede bir al satçı var. Her ilanın altına yarısını veya daha azını yazıp üstüne PG ile almak istiyor. Size de yazacaktır bence. :D

İzmirliyi diyorsun değil mi kanka? Harbiden her ilanın altında görüyorum. 4060 Ti ilanıma "8 bin, PG ile alabilirim" yazmıştı, çok bonkör bir arkadaş.:D

Son düzenleyen: Moderatör: