Wexiar

Uzman
Bazı kartlarda çift BIOS oluyormuş. Zamanında RX 580 almıştım ve ikinci BIOS'ta siyah ekran olduğu için miningli demişlerdi, iade etmiştim. İkinci el 6700 XT alacağım ASUS Dual modeli, bu modelde de var mı çift BIOS? Eğer varsa ikisini de test etmeli miyim çünkü siyah ekran mining kartlarında oluyormuş sanırım. Şimdiden teşekkürler.

Var hocam, çift BIOS'lar Windows üzerinden değiştiriliyor sanırım. Bende de RX 580 vardı, performans moduna alınca siyah ekrana düşüyordu ama Windows ortamında değiştirince BIOS sıkıntısız şekilde çalışmaya devam ediyordu. Daha çok UEFI kaynaklı olabilir, Secure Boot falan açtıysanız.

Var hocam, çift BIOS'lar Windows üzerinden değiştiriliyor sanırım. Bende de RX 580 vardı, performans moduna alınca siyah ekrana düşüyordu ama Windows ortamında değiştirince BIOS sıkıntısız şekilde çalışmaya devam ediyordu. Daha çok UEFI kaynaklı olabilir, Secure Boot falan açtıysanız.
Kartın üzerinden değiştirmiştim hocam switch vardı. Forumda mining kartı dedikleri için direkt iade etmiştim param güvendeyle aldığım için. Bu sefer elden alacağım o yüzden temkinliyim biraz.