Makaleler
17
Şuanki en ucuz RX 7600 modeli, ayrıca Asus Dual modeli. Son 1 yılın en düşük fiyatına satılıyor.

Screenshot_20250515_012644_Akake.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben almazdım. Mağazalarında ürün yok. Şüpheli geldi. Ben böyle bir yerden almıştım ve ürün sorunluydu. Garantiye gönderdim ve iade oldu. Değişim yapamadık ürün yok diye. Param enflasyon karşısında eridi.

11K'ya gidin Sinerji'den alın en azından muhattap olur.

Şahsen ben almazdım. Mağazalarında ürün yok. Şüpheli geldi. Ben böyle bir yerden almıştım ve ürün sorunluydu. Garantiye gönderdim ve iade oldu. Değişim yapamadık ürün yok diye. Param enflasyon karşısında eridi.

11K'ya gidin Sinerji'den alın en azından muhattap olur.
Hocam ürününüz de ne sorunu vardı meraktan soruyorum.

11K'ya gidin Sinerji'den alın en azından muhatap olur.

Satıcı gerçekten çok önemli, bende HB'den HB satıcılı bilgisayar almıştım, 38600e aldığım bilgisayar iade değişim yapacağım zaman 50kya çıkmıştı (muadil ve neredeyse aynı olan modelleri) ama ürün stoku yok deyip ücret iadesi yaptılar ve %20 gibi bir oranda param enflasyon karşısında eridi. Ona da şükür en azından muhatabımız vardı yoksa "zartiri zort bilişimden" alsaydık firma kapanmış bile olabilirdi muhatap bulamazdık :D

Hocam ürününüz de ne sorunu vardı meraktan soruyorum.

Satıcı gerçekten çok önemli, bende HB'den HB satıcılı bilgisayar almıştım, 38600e aldığım bilgisayar iade değişim yapacağım zaman 50kya çıkmıştı (muadil ve neredeyse aynı olan modelleri) ama ürün stoku yok deyip ücret iadesi yaptılar ve %20 gibi bir oranda param enflasyon karşısında eridi. Ona da şükür en azından muhatabımız vardı yoksa "zartiri zort bilişimden" alsaydık firma kapanmış bile olabilirdi muhatap bulamazdık :D

Resmen kanuni hakkınızı kullanmanızı engelleyip sizini dolandırmışlar. Yüzünüzü silip bismillah diyorsunuz. Ellerindeki ürünün stoğu yoksa size üst modelini vermek ile yükümlüler ama size bu hakkınızı bile söylemeden %20 değer kaybı yaşamanıza sebep olmuşlar.

Resmen kanuni hakkınızı kullanmanızı engelleyip sizini dolandırmışlar. Yüzünüzü silip bismillah diyorsunuz. Ellerindeki ürünün stoku yoksa size üst modelini vermek ile yükümlüler ama size bu hakkınızı bile söylemeden %20 değer kaybı yaşamanıza sebep olmuşlar.

Hocam Acer'in leş teknik servisi SMS infocomm ile 2 ay boyunca uğraşmıştım, ortada sorun olmasına rağmen yok diyorlardı, 7. ayda olmasına rağmen (ilk 6 ay destek veriyorlar) ithalatçı teknik servisi doa raporu verdi, bu 2 ay içerisinde mental olarak çok yıpranmıştım zaten, "ücret iadesi alayım da üstüne para koyar başka cihaz alırım Acer almam" diyordum. Doa raporu aldıktan sonra Hepsiburada ile iletişime geçtim, stok olmadığı için ücret iadesi yapabileceklerini söylediler ama ben "muadil veya üst model ürünle değişim talep ediyorum" dedim, cevapları ise şuydu " muadil ürün önerebiliriz ama üst model ürünle değişim yapma gibi bir şey yapamayız" dediler bende çok üzerinde durmadım açıkçası çünkü bana verilen doa raporunun geçerlilik süresi 1 aydı ve THH maksimum 6 ay sürüyordu daha fazla uğraşmamak için muadil ürün önermelerini bekledim, 2 iş günü içerisinde dönüş yapacağız dediler ama 11. iş günü oldu halen ses seda yoktu ben aradım ve ücret iadesini kabul ediyorum dedim. 11 iş günü içerisinde her gün defalarca aradım iletişime geçtim ama her seferinde "... Kişiye aciliyetiniz olduğunu bildiriyorum o size en kısa süre içerisinde dönül yapacaktır" cevabını aldım. Kısacası 6 ay THH ile uğraşmamak için ücret iadesini kabul ettim.