Efe Tek

Çalışkan
ASUS Dual GeForce RTX 5070 alınır mı? 5070'in bu modeli nasıldır? Palit Infinity 3 fanlı, Gainward Python 3 fanlı ve Gigabyte Windforce sff modellerine göre nasıldır? Hangi modeli tercih etmeliyim? Sıcaklık, ses, coil whine olarak nasıldır bu model?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı modeli kullanıyorum ASUS'un. Kasa içi hava akışınız pek iyi değilse kart biraz ısınıp sesli çalışabiliyor. Benim pek iyi değil hava akışım fakat 70 üstü görmedim yine de ama sesli çalışıyor biraz. Diğer modeller bakılabilir.

ASUS Dual GeForce RTX 5070 alınır mı? 5070'in bu modeli nasıldır? Palit Infinity 3 fanlı, Gainward Python 3 fanlı ve Gigabyte Windforce sff modellerine göre nasıldır? Hangi modeli tercih etmeliyim? Sıcaklık, ses, coil whine olarak nasıldır bu model?
Pek iyi değiller. Özellikle Windforce ve Python düşük kaliteye sahip. Sıcaklık konusunda Windforce ve Python geride kalıyor. Coil whine ise tamamen şans işi. Bütçen ne kadar.

Düşündüğünüz modele kıyasla şu daha iyi olur: https://share.google/nJBCsnggzsTOOhnmO

RX 9070 XT'yi neden düşünmüyorsunuz?

CW şans işi bu arada.

Pek iyi değiller. Özellikle Windforce ve Python düşük kaliteye sahip. Sıcaklık konusunda Windforce ve Python geride kalıyor. Coil whine ise tamamen şans işi. Bütçen ne kadar.

Aradaki farklar düşünüldüğünde Phyton ve Infinty 3 mantıklı kalıyor, bütçe çıkıyorsa -ki düşünülen model 36.000 TL- PNY en mantıklı seçenek olur, AMD kanadı haricinde.

AMD tarafı biraz ısınıyor özellikle XFX diyebilirim biraz sesli çalışabilir.Ama tabi fan hızı arttırılırsa termal macun bakımı yada undervolt yapılırsa değişebilir AMD ekran kartı üreten markalar biraz karmaşık.
Düşündüğünüz modele kıyasla şu daha iyi olur: https://share.google/nJBCsnggzsTOOhnmO

CW şans işi bu arada.

Aradaki farklar düşünüldüğünde Phyton ve Infinty 3 mantıklı kalıyor, bütçe çıkıyorsa -ki düşünülen model 36.000 TL- PNY en mantıklı seçenek olur, AMD kanadı haricinde.

Cw şans işi bu arada.

Aradaki farklar düşünüldüğünde Python ve ınfinty 3 mantıklı kalıyor, bütçe çıkıyorsa -ki düşünülen model 36.000 TL- PNY en mantıklı seçenek olur, AMD kanadı haricinde.

Evet ama hocam Python ile PNY arasındaki fiyat farkı 1. 500 TL şu anki en iyi NVIDIA tarafında sizin dediğiniz gibi PNY ama AMD almak daha mantıklı şu an.

CW şans işi bu arada.

Aradaki farklar düşünüldüğünde Python ve Infinty 3 mantıklı kalıyor, bütçe çıkıyorsa -ki düşünülen model 36.000 TL- PNY en mantıklı seçenek olur, AMD kanadı haricinde.

Hocam aslında ekran kartını tek almayacağım. Şu sistemi düşünüyorum içinde de dediğim ekran kartı var.

Anakart ve RAM özelleştirmesiyle 63.500 tutuyor bu fiyata RX 9070 XT sistem var mı bilmiyorum.

Hocam aslında ekran kartını tek almayacağım. Şu sistemi düşünüyorum içinde de dediğim ekran kartı var.

Anakart ve RAM özelleştirmesiyle 63.500 tutuyor bu fiyata RX 9070 XT sistem var mı bilmiyorum.

RX 9070 XT sistem güncel olarak bulunamıyor bu fiyata.

Hazır sistemlere tekrar bir bakındım, attığınız sistem B650M-R ve Kingston 6000MT/s CL30 RAM ile alınabilir. SSD'yi değiştirirsiniz ilerleyen zamanda da.

RX 9070 XT sistem güncel olarak bulunamıyor bu fiyata.

Hazır sistemlere tekrar bir bakındım, attığınız sistem B650M-R ve Kingston 6000MT/s CL30 RAM ile alınabilir. SSD'yi değiştirirsiniz ilerleyen zamanda da.

Yarını bekleyip güzel bu sistem indirime girmezse bunu almak mantıklı mı bu fiyata? RX 9070 XT sistemlere mi bakmalıyım yoksa?