achelleus

Yetkin
ASUS Dual RTX 3060 V2 12 GB ekran kartım var, sıcaklıkları fazla. Termal fazlı ped ya da termal macun ne almalıyım pump out vs. olma olasılığı az olan?

Thermal Grizzy Karyaunt serisini öneririm. MSI RTX 3090 Suprim X modelinde kullanmıştım. Çok başarılı bir termal macun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mecburen bu Pad'i gönderiyorum. Sırf ısı iletkenliği yüksek diye kendi malı gibi savunan birkaç arkadaş vardı. Hala buradaysalar açıklama yaparlar diye tahmin ediyorum. O gün ben ısı iletkenliği yüksek diye her macun veya pad iyi anlamına gelmiyor diye test yollamıştım. Öylece kalmışlardı. Harici olarak macun istersen Noctua H1 var. Sert macundur. Pumpout riski düşük.

Mecburen bu Pad'i gönderiyorum. Sırf ısı iletkenliği yüksek diye kendi malı gibi savunan birkaç arkadaş vardı. Hala buradaysalar açıklama yaparlar diye tahmin ediyorum. O gün ben ısı iletkenliği yüksek diye her macun veya pad iyi anlamına gelmiyor diye test yollamıştım. Öylece kalmışlardı. Harici olarak macun istersen Noctua H1 var. Sert macundur. Pumpout riski düşük.

Hocam bu aklımda ama bazı kişiler kötülemiş kötü vs demiş arada kaldım PTM'de malum alamayız artık önerirseniz bunu alacağım.