Detaylar
Kim cevapladı?Dagster3532
Becerikli
Mecburen bu Pad'i gönderiyorum. Sırf ısı iletkenliği yüksek diye kendi malı gibi savunan birkaç arkadaş vardı. Hala buradaysalar açıklama yaparlar diye tahmin ediyorum. O gün ben ısı iletkenliği yüksek diye her macun veya pad iyi anlamına gelmiyor diye test yollamıştım. Öylece kalmışlardı. Harici olarak macun istersen Noctua H1 var. Sert macundur. Pumpout riski düşük.
achelleus
Yetkin
Mecburen bu Pad'i gönderiyorum. Sırf ısı iletkenliği yüksek diye kendi malı gibi savunan birkaç arkadaş vardı. Hala buradaysalar açıklama yaparlar diye tahmin ediyorum. O gün ben ısı iletkenliği yüksek diye her macun veya pad iyi anlamına gelmiyor diye test yollamıştım. Öylece kalmışlardı. Harici olarak macun istersen Noctua H1 var. Sert macundur. Pumpout riski düşük.
Hocam bu aklımda ama bazı kişiler kötülemiş kötü vs demiş arada kaldım PTM'de malum alamayız artık önerirseniz bunu alacağım.
DogancanYr
Başarılı
Ptm alsanız bile kullanılmaz. 800TL lik ürünü yapıştıramadan kullanılmaz hale geldi.Hocam bu aklımda ama bazı kişiler kötülemiş kötü vs demiş arada kaldım PTM'de malum alamayız artık önerirseniz bunu alacağım.