Açıkçası ekstra bir upgrade ihtiyacı duymuyorum zaten bu 2 kart benim için canavar niteliğinde ayrıca ileride yine birkaç hediye gelirse tekrar böyle bir çıkmaza düşesimde yok Rival 3 de scroll problemim var diye G502 Hero da bende kalabilir dediler mesela.

E tamam işte ne güzel benim iş yerimde ana bileşenleri aldı bendekileri satıp diğer yan parçaları aldım. Böyle bir imkanın var ise güncelde durmakta fayda var. Güncelde kalmadın mı elindeki parçanın da değeri günden güne düşüyor. Bugün 10 liraya satsan 10 lira 10 liradır ama yarın 7 liraya satacaksın ama 7 lira 5 lira olmuş olacak :).

E tamam işte ne güzel benim iş yerimde ana bileşenleri aldı bendekileri satıp diğer yan parçaları aldım. Böyle bir imkanın var ise güncelde durmakta fayda var. Güncelde kalmadın mı elindeki parçanın da değeri günden güne düşüyor. Bugün 10 liraya satsan 10 lira 10 liradır ama yarın 7 liraya satacaksın ama 7 lira 5 lira olmuş olacak :).

Ama bugün en son çıkanı aldığımda 10 lirayken ondan sonraki nesilde dengi yine 9 lira olursa.

Şu AMD'nin driver vs. sorunları olmasa aslında fiyat açısından bizim için çok iyi bir avantaj sunuyor bence.

Hocam AMD'nin bu kartları pek ileri dönük olur mu bilmiyorum ama NVIDIA güncellemeye devam ederse bence daha ileri dönük olabilir.
AMD Sorunlarını Çözeli Yıllar Oluyor Eskide Kalmışsınız Aynı Klişe Cümleyi Kurmayın

Sence Türkiye piyasasında böyle bir şey mümkün mü :D.

Mümkün hocam ki 4070 Ti 5070 dengi. 5070 Ti ile aynı fiyatta fakat 5070 Ti neredeyse 4080'e denk.

1756980813877.webp

1756980829810.webp