Merhaba, ASUS G733QS laptop kullanmaktayım. En son 1,5 sene önce garanti devam ederken SMS servisinde termal bakımlarını yaptırmıştım. Şu an sıcaklıklar eskisine göre bir tık daha yüksek. İşlemci de eskiye göre 3-4 derece fazlalık, GPU'da 6-7 derece fazlalık bulunmakta. Performansta vs. azalma yok. Boşta eskiye göre biraz daha fazla RPM veriyor fakat sıcaklıklar neredeyse aynı. SMS servisi bildiğim kadarıyla kapanmış ve cihazımın garantisi de yok. Cihazımın CPU'sunda sıvı metal, GPU'da ise normal termal macun kullanılmakta diye biliyorum. Daha önce hiç sıvı metal tecrübem olmadığı için kendim yapmaktan çekiniyorum. Bu yüzden İstanbul'da sıvı metal bakımı yapan önerebileceğiniz bir yer var mı?
@Hlina hocam, sizin daha önce tecrübeniz olmuştu sanırım. Ben de 3 defa SMS'e bakım için verdim fakat şu an hem garanti yok hem de SMS kapanmış. Başka nereyi önerirsin? Yine ASUS'u arayıp yeni servise mi vereyim? Fiyat çok olur mu bilmiyorum. Ya da bildiğiniz başka bir firma var mıdır?
@Hlina hocam, sizin daha önce tecrübeniz olmuştu sanırım. Ben de 3 defa SMS'e bakım için verdim fakat şu an hem garanti yok hem de SMS kapanmış. Başka nereyi önerirsin? Yine ASUS'u arayıp yeni servise mi vereyim? Fiyat çok olur mu bilmiyorum. Ya da bildiğiniz başka bir firma var mıdır?