Rufus 4.5'i indirin oradfa bypass ayarları var.

Onu biliyorum fakat Valorant'ta TPM hatası alıyorum oyuna girmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi kurulum yöntemiyle ilerlediğinizde şu ekranla karşılaşacaksınız;
Eki Görüntüle 95618

Tabi ki üstteki arkadaşın dediği gibi Rufus ile kısıtlamaları kaldırarak kurabilirsiniz. Ama o sistemle bence de Windows 10 kullanın.
Benim sistemim modern bir sistem ben bile windows 10 kullanıyorum.
Windows 11 düzelmez gibi geliyor. :D
Tamamen yazılım sıkıntısı yani.

Rufus un sonm sürümü hatalı 4.4 ve 4.5 sürümlerinde sorun yok.

Sadece TPM yükseltseniz sonra gereksinimleri kaldırsanız çalışır mı acaba işlemci desteklemese bile?
Mümkün de Windows 11 hala yeterli gelmiyor bana hele 24H2 fazlasıyla sıkıntılı.
23H2 bile daha iyiydi o kadar yani.

Bu konuyu açma sebebim özetle oydu aslında eski bir bilgisayara Windows 11 kurup Valorant'a girebilen var mı?
Valorant a girebilen olduğunu sanmıyorum fakat eğer secure boot özelliği varsa anakartta ve TPM çipini yükseltirseniz girebilmeniz mümkün.
Ancak hala Windows 11 e geçmeye değecek elle tutulur bir neden yok. (Güvenlik güncellemeleri intel 12. nesil işlemciler hariç.)
Windows 10 hem modern donanımlarla hem de eski donanımlarla ssd varsa gayet iyi çalışıyor.

Valorant a girebilen olduğunu sanmıyorum fakat eğer secure boot özelliği varsa anakarta TPM çipini yükseltirseniz girebilmeniz mümkün.
Fakat hala Windows 11 e geçmeye değecek elle tutulur bir neden yok. (Güvenlik güncellemeleri intel 12. nesil işlemciler hariç.)
Windows 10 hem modern donanımlarla hem de eski donanımlarla ssd varsa gayet iyi çalışıyor.
Windows 11 hatalı fakat arkadaş Windows 10'un desteği biteceği için geçmek istiyor.

Valorant'a girebilen olduğunu sanmıyorum fakat eğer Secure Boot özelliği varsa anakartta ve TPM çipini yükseltirseniz girebilmeniz mümkün.
Ancak hala Windows 11'e geçmeye değecek elle tutulur bir neden yok. (güvenlik güncellemeleri Intel 12. nesil işlemciler hariç.)
Windows 10 hem modern donanımlarla hem de eski donanımlarla SSD varsa gayet iyi çalışıyor.

O zaman şu anlık böyle devam edeyim.

Windows 11 hatalı fakat arkadaş Windows 10'un desteği biteceği için geçmek istiyor.

Bu da doğru.

Son düzenleyen: Moderatör: