• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

ASUS Maximus VII Hero Z97 anakarta uygun TPM çipi önerisi

Steam desteği falan kesilirse sıkıntı. Windows 11 eski bilgisayarlarda sıkıntılı o konuda haklısın.
O kadar kolay desteği keseceklerini sanmam.
Windows 11 24H2 ise şu an eski,yeni tüm bilgisayarlarda sıkıntılı çalışıyor.

İşte sorun da orada zaten bilgisayarım Windows 11 desteklemesine rağmen sistem 11 de 10 kadar iyi çalışmıyor.

1150 pin DDR3 sistemde TPM 2.0 desteği gözükmüyor. Çip takmak mümkün ama bu özellik gelmiyor. TPM 2.0 çipini tanıyacak BIOS da lazım ve böyle bir BIOS da gözükmüyor. @Recep Baltaş hocamız TPM 2.0 çipi kullanmıştı ama o sistem DDR4 X99 bir sistemdi diye hatırlıyorum. Bende de Z97X anakartlı sistem var ama maalesef olmuyor. 11 kurarsın ama yine Valorant gibi oyunlarda hata alırsınız.

Wi.

Windows 11 kurup Valorant'ta hata almamanın bir yolu var mı peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çipi aldım. Anakarta taktığımda sistem görmedi. Z97 çipsetlerde biraz şans işi bazıları görüyor bazıları görmüyor benimki görmedi alıp deneyecek olanlara şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…