Yusuf7878 64 Üstün Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.670 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 3.029 7 Haziran 2026 #11 Shog dedi: Yani 1000W ihtiyacım yok. En sessizi olsun diyorum hocam. Bu durumda 1. attığınızı mı alayım? Pahalı biraz ama alternatif çok sessiz var mı? Genişletmek için tıkla... Çok sessiz niye istiyorsunuz? Ayrıca margin bırakırsanız çoğu güç kaynağı daha sessiz çalışır. NZXT segmentine göre gayet sessiz bir model.
Shog dedi: Yani 1000W ihtiyacım yok. En sessizi olsun diyorum hocam. Bu durumda 1. attığınızı mı alayım? Pahalı biraz ama alternatif çok sessiz var mı? Genişletmek için tıkla... Çok sessiz niye istiyorsunuz? Ayrıca margin bırakırsanız çoğu güç kaynağı daha sessiz çalışır. NZXT segmentine göre gayet sessiz bir model.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 331 Beğeniler 62 7 Haziran 2026 #12 Yusuf7878 dedi: Çok sessiz niye istiyorsunuz? Ayrıca margin bırakırsanız çoğu güç kaynağı daha sessiz çalışır. NZXT segmentine göre gayet sessiz bir model. Genişletmek için tıkla... Yani ses rahatsız ediyor üstadım beni. O yüzden bir ürünü alıp bir daha uğraşmak istemiyorum. NZXT alayım mı o zaman?
Yusuf7878 dedi: Çok sessiz niye istiyorsunuz? Ayrıca margin bırakırsanız çoğu güç kaynağı daha sessiz çalışır. NZXT segmentine göre gayet sessiz bir model. Genişletmek için tıkla... Yani ses rahatsız ediyor üstadım beni. O yüzden bir ürünü alıp bir daha uğraşmak istemiyorum. NZXT alayım mı o zaman?
Yusuf7878 64 Üstün Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.670 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 3.029 8 Haziran 2026 #13 Shog dedi: Yani ses rahatsız ediyor üstadım beni. O yüzden bir ürünü alıp bir daha uğraşmak istemiyorum. NZXT alayım mı o zaman? Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. 10 Yıl garantisi var zaten. Bir şey olursa yollarsınız.
Shog dedi: Yani ses rahatsız ediyor üstadım beni. O yüzden bir ürünü alıp bir daha uğraşmak istemiyorum. NZXT alayım mı o zaman? Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. 10 Yıl garantisi var zaten. Bir şey olursa yollarsınız.