Anakartımda tek M.2 slotu var ve dolu. Bunun için bir dönüştürücü lazım. Belirli bir bütçe yok. En uygunu ve işimi görecek bir ürün lazım. Anakart modeli: Asus Prime A520M-K.
Detaylar
Kim cevapladı?Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü özelliklerini incele, 212,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Direkt sipariş geçtim. Teşekkürler teknik destek adam.![]()
Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü özelliklerini incele, 212,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
seeraddar
Yetkin
Kullanmıştım ben bunu, güzeldir.![]()
Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü özelliklerini incele, 212,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tam ekran kartının altına denk geliyor. Bir sorun olur mu?
@michaelscofield, mATX anakartlarda genelde oralara denk geliyor. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Deneyince de sonuçlar için konu açarsan memnun oluruz. Hayırlı olsun.
Ben de öyle düşünüyorum abi. Gelsin bir inceleme konusu yaparım. Teşekkürler.@michaelscofield, mATX anakartlarda genelde oralara denk geliyor. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Deneyince de sonuçlar için konu açarsan memnun oluruz. Hayırlı olsun.
seeraddar
Yetkin
Evet. Aynı anakartın ASRock olanı vardı bende.
Bir yıl boyunca 100 derecede çalışan ekran kartı ile kullandım, sorun çıkarmadı. Isı 35-38 arası geldi gitti. SSD'm de kaliteliydi benim sıkıntı olmadı. Okuma yazma 900/900 civarı veriyordu. Forza, Battlefield gibi oyunlar kuruluydu sıkıntı çıkarmadı.
İçinden tornavida ve ped çıkıyor.
Bana da diğer forumdayken sanırım @20424 önermişti sanırım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasamın hava akışı bayağı iyi zaten. Elimde 2-3 tane boşta fan var en kötü alt kısma takarım onları. Teşekkürler.Evet. Aynı anakartın ASRock olanı vardı bende.
Bir yıl boyunca 100 derecede çalışan ekran kartı ile kullandım, sorun çıkarmadı. Isı 35-38 arası geldi gitti. SSD'mde kaliteliydi benim sıkıntı olmadı. Okuma yazma 900/900 civarı veriyordu. Forza, Battlefield gibi oyunlar kuruluydu sıkıntı çıkarmadı.
seeraddar
Yetkin
Kasamın hava akışı bayağı iyi zaten. Elimde 2-3 tane boşta fan var en kötü alt kısma takarım onları. Teşekkürler.
Isınmaz ya, boşa endişelenme.