Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Merhaba, bu kasayı almayı düşünüyorum. Acaba içine 3 fanlı RX 9070 XT kart ve Phantom Spirit gibi bir kule soğutucu sığar mı? Aşırı şık duruyor. Kasa veya alternatif öneriniz var mı?
ATX anakart takamazsınız. 420mm GPU, 175mm CPU fan yüksekliği desteğine sahip.
348375
Becerikli
Geçen ay bu kasaya kurmuştum sistemimi oldukça şık ve kaliteli bir kasa, bu arada camı siyah yapıda yani diğer kasalardaki gibi gündüzleri veya ledleri kısınca çok göremiyorsun iç kısmı. Ekran kartı Pulse 9070XT, soğutucu FSP MP7.
Eki Görüntüle 218091
Fıstık gibi duruyor serinlik açısından nasıl ve kule tipi sogutucun ne benimki sığar mı görsellerde bayağı küçük kasa gibi duruyor o kadar minik mi?
ATX anakart takamazsınız. 420mm GPU, 175mm CPU fan yüksekliği desteğine sahip.
O zaman sığıyor 150mm olduğunu hatırlıyorum sanki sizce güzel mi bu tarz kasalar kablolama konusunda - mi olur? minik duruyor o sebeple dedim.
Soğutucu FSP MP7, İşini yapıyor, Sadece alt kısımdaki fanlar içeriye hava veriyor ve bunun büyük bölümünü hemen hemen hepsini ekran kartı alıyor ama işlemci BF6 da mesela en fazla 60 derece civarında geziyor. Kablolama konusunda çok iyi alt kısımda güç kaynağı yanında yeterince boşluk var ve kasa arkasıda aynı şekilde ben ilk montajda çok özenmedim bir ara biraz daha uğraşacağım.
Lakin büyük anakartlar sığmaz diğer arkadaşın yazdığı gibi yani ATX modeller ile uyumlu değil MATX buna dikkat edin.
Lakin büyük anakartlar sığmaz diğer arkadaşın yazdığı gibi yani ATX modeller ile uyumlu değil MATX buna dikkat edin.
348375
Becerikli
Soğutucu FSP MP7, İşini yapıyor, Sadece alt kısımdaki fanlar içeriye hava veriyor ve bunun büyük bölümünü hemen hemen hepsini ekran kartı alıyor ama işlemci BF6 da mesela en fazla 60 derece civarında geziyor. Kablolama konusunda çok iyi alt kısımda güç kaynağı yanında yeterince boşluk var ve kasa arkasıda aynı şekilde ben ilk montajda çok özenmedim bir ara biraz daha uğraşacağım.
Lakin büyük anakartlar sığmaz diğer arkadaşın yazdığı gibi yani ATX modeller ile uyumlu değil mATX buna dikkat edin.
Fanlarınız nedir fan olmadan geliyormuş onu yeni fark ettim.
Kasa üç fanla birlikte geliyor alt ve üst kısımdaki fanları kendim aldım modelleri ThermalRight TL-M12Q benzer çok model var ben komple led sevmediğim için bunları seçtim.Fanlarınız nedir fan olmadan geliyormuş onu yeni fark ettim.
Fanlar ve ekran güven vermiyor.
O zaman sığıyor 150mm olduğunu hatırlıyorum sanki sizce güzel mi bu tarz kasalar kablolama konusunda - mi olur? minik duruyor o sebeple dedim.
PS120SE, 154mm yüksekliğinde. Rahat rahat sığar.
PSU alt tarafta olacağı için pek sorun olmaz muhtemelen.