Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
1 hafta önce Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB soğutucu fanını aldım ancak bir adet bulunan PCI-e slotunu engellediğinden iade ettim. Soğutucunun anakartıma uygun olup olmadığını nasıl anlarım veya tavsiyesi olan var mı? Bu fan nasıl ve bu anakarta uygun mu? Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C
Daha anlaşılır olması için fotoğraf koydum. Büyük bloklu soğutucular ekran kartı takmamı engelliyor.
1 hafta önce Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB soğutucu fanını aldım ancak bir adet bulunan PCI-e slotunu engellediğinden iade ettim. Soğutucunun anakartıma uygun olup olmadığını nasıl anlarım veya tavsiyesi olan var mı? Bu fan nasıl ve bu anakarta uygun mu? Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C
Daha anlaşılır olması için fotoğraf koydum. Büyük bloklu soğutucular ekran kartı takmamı engelliyor.
Evet doğru yaptığımı düşünüyorum çünkü yükseltme vidaları kare değil yükseltici aparat tek taraflı takılabiliyor.
H610 ile bu anakartın ölçüleri aynı mı, 5700x için tek fanlı modeller yetersiz mi kalır?
Burada hangi taraf alta geliyor tam anlamadım ama kısa taraf bile 64 mm ediyor (43'ün yarısına göre hesaplarsak) ben ekran kartı olmadan pci-e ile işlemcinin ortasının arasını 6.5cm ölçtüm yani çok sınırda kalıyor.