- İşlemci: Ryzen 7 5700X
- Kasa: MSI Forge 100R
- Anakart: ASUS Prime B450M-K II
Daha anlaşılır olması için fotoğraf koydum. Büyük bloklu soğutucular ekran kartı takmamı engelliyor.
1 hafta önce Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB soğutucu fanını aldım ancak bir adet bulunan PCI-e slotunu engellediğinden iade ettim. Soğutucunun anakartıma uygun olup olmadığını nasıl anlarım veya tavsiyesi olan var mı? Bu fan nasıl ve bu anakarta uygun mu? Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C
- İşlemci: Ryzen 7 5700X
- Kasa: MSI Forge 100R
- Anakart: ASUS Prime B450M K II
Daha anlaşılır olması için fotoğraf koydum. Büyük bloklu soğutucular ekran kartı takmamı engelliyor.
Eki Görüntüle 171061
Ama Phantom Spirit modeli uzunluk 110mm iken Assasin King 120 mm diyor.Anakartına uygun ve Phantom spirit'e göre büyük ihtimalle uyacaktır ve engellemeyecektir.
6.5 cmPCI-e slotunun başladığı yer ile işlemcinin tam ortasını ölçerseniz o şekilde anlarız.
Eki Görüntüle 171082
Evet doğru yaptığımı düşünüyorum çünkü yükseltme vidaları kare değil yükseltici aparat tek taraflı takılabiliyor.Ürünün web sitesinde ölçüler var. Önceki ile aynı ölçüleri var montajı doğrı yaptığından emin misin?
Bu tam olarak nereye kadar geliyordu ekran kartını engelliyor muydu?
H610 anakarta Fuma 3 sorunsuz montaj yapabilmiştik tasarımı itibari ile uygundu eğer 2 fanlı model düşünürsen öneririm bunu.
Ölçülerine buradan bakabilirsin.