Bütçe
3000
Rica ederim hocam kasanızdan pek bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum. Ölçülere göre bakarsınız.
Kasa ölçülerine baktığımda sıkıntı yaşamayacağımı öngörüyorum fakat asıl derdim RAM'ler. Üstüne gelirler mi gelmezler mi kestiremiyorum, internette benimle aynı anakart ve soğutucuyu kullanan da yok.
Düzeltme: soğutucunun üzerindeki fanlar hareket ettirilebiliyormuş. O yüzden artık sorun anakart ve RAM'den kasa'ya döndü. Ölçüler üzerine araştırıp ona göre satın alacağım.

Thermalright Phantom Spirit satın aldım. Aşırı derecede memnunum. Yaklaşık olarak 1600 TL tuttu. İçerisinden çıkan termal macun da gayet başarılı. OCCT CPU Benchmark'ında 90 dereceyi aşan stok soğutucudan sonra aynı testlerde 70 derecenin üzerine çıktığını görmedim. Satın almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kasa ölçülerine baktığımda sıkıntı yaşamayacağımı öngörüyorum fakat asıl derdim RAM'ler. Üstüne gelirler mi gelmezler mi kestiremiyorum, internette benimle aynı anakart ve soğutucuyu kullanan da yok.
Düzeltme: Soğutucunun üzerindeki fanlar hareket ettirilebiliyormuş. O yüzden artık sorun anakart ve RAM'den Kasa'ya döndü. Ölçüler üzerine araştırıp ona göre satın alacağım.

Thermalright Phantom spirit satın aldım. Aşırı derecede memnunum. Yaklaşık olarak 1600 TL tuttu. İçerisinden çıkan termal macun da gayet başarılı. OCCT CPU benchmark'ında 90 dereceyi aşan stok soğutucudan sonra aynı testlerde 70 derecenin üzerine çıktığını görmedim. Satın almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Aynı anakarta sahibim bende endorfy fortis 5 RGB var çift RAM kullanıyorum bende RAM'lere biraz baskı yapıyor aldığınız soğutucu RAM'lere baskı yapıyor mu tecrübelerinizi yazabilir misiniz?