Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FreezyRagnar

Uzman
ARGB kabloları sanırım bilmiyorum. Bu kabloları nereye takmam gerekiyor resimden işaretler misiniz?
Vdg ve speaker kabloları nedir? Takmam gerekiyor mu? ASUS Prime B650 Plus anakart.

IMG_20250201_134015.webp

IMG_20250201_134140.webp

fwebp.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
VDG yazan kablo boşta kalacak o Gigabyte anakartlar için.
Ortadaki fan kablosu ise eğer kasa fanıysa SYS_FAN yazan girişe bağla.
En sağdaki ARGB kablosu zaten yanlış takabileceğin bir kablo değil, ADD GEN ( Addressable RGB) slotlarından birine takabilirsin. 12v olana takma.
Buzzer ise sağ en altta SPEAKER yazan yere takacaksın (opsiyonel) :) kolay gelsin.
En sağdaki ARGB kablosu zaten yanlış takabileceğin bir kablo değil, ADD GEN ( Addressable RGB) slotlarından birine takabilirsin. 12v olana takma.
Buzzer ise sağ en altta SPEAKER yazan yere takacaksın (opsiyonel) :) kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam ARGB sağ üste taktım ama SYS FAN diye bir yer yok veya ben görmüyorum. Resimden işaretler misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.