Çözüldü Asus Prime B650M-R ve Ryzen 5 9600 sistemde BIOS güncelleme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Chor

Çalışkan
Merhaba, yeni bir Asus Prime B650M-R anakart aldım. İşlemcim AMD Ryzen 5 9600 Tray. Sanırım bu anakartın işlemciyi desteklemesi için BIOS güncellemesi yapılması gerekiyor. İnternetten bu durumu araştırdım, Flashback denen bir özellik var mış. İnternetten son BIOS sürümünü indirip gerekli her şeyi yaparak Flashback başlattım. Güncelleme bitti fakat işe yaramadı. İnternet sitesinde AMD Ryzen 5 9600 için 2613 diye yazıyor. Acaba bu sürümü mü indirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS renamer kullandınız mı?
Yok, kullanmadım.

Arkadaşlar çözümü buldum, Bende 9000 serisi işlemci olduğu için 7000 işlemciyle uyumlu çalışıyormuş anakart. Ben flashback yaparak BIOS'u güncelledim ve anakart 9000 serisine uyumlu hale geldi, ekran geldi.
BIOS renamer kullandınız mı?
Yok, kullanmadım.

Arkadaşlar çözümü buldum, Bende 9000 serisi işlemci olduğu için 7000 işlemciyle uyumlu çalışıyormuş anakart. Ben flashback yaparak BIOS'u güncelledim ve anakart 9000 serisine uyumlu hale geldi, ekran geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…