aron

Başarılı
Merhaba,

Ekran kartim degisim olacagi icin firmaya gonderdim 3070 Ti'im vardi ben de elimde olan karti takayım dedim fakat takimca surekli açılıp kapaniyor bilgisayar. Anakartta sorun oldugunu dusundum fakat emin degilim.
Test ettigim kartlar R7 240 ve R9 380 ekran kartlari. İkisinde de kapanip aciliyor, ne yapmam lazim? PC ekranina goruntu gelmiyor o yüzden sistem icinden ya da BIOS'tan bir şey yapilmiyor.

Anakart: ASUS Prime B660 Plus D4.
Video;

Son düzenleyen: Moderatör:
Surekli kapaniyorsa PSU'nun korumalari devreye girdiginden dolayi olabilir, guc kablolarini duzgun taktigindan emin misin? Ek olarak yanan isiklar arasinda VGA var mi? Videoda yanan Debug LED'ler var cunku.

Yani kablolari dogru takiyorum, VGA R7 240'ta girisi var. Taksam da takmasam da kapaniyor.

Guc kaynagim ASUS TUF Gaming 650W.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman 2 GPU'da da sorun var gibi, mumkunse o kartlari farkli bir PC'de de dene, bu sekilde sorunu teyit etmis oluruz.

R7 240 calisiyor az oncede denedim bu R9 380'i de arkadasimdan aldim calisan PC'den sokup verdi bana. Yani artik cok merak etmeye başladım neden kaynakli ama muhtemelen anakart gibi geliyor.