Tuş mantığında çalışır ama tornavida ile benzer uygulaması. Yine Power Switch 0 konuma alıp 10 saniye basılı tutarsın. Açık iken yapmaya lüzum çok yok. Öyle de problem olmaz da, kılavuzlarda hep dediğim gibi yazar. Tuşlu model olsaydı, onda Switch 1 konumda olsa dahi sıfırlıyor 1 kere tıklatsan. Bu aparat tuş mantığında çalışacak, clrtc pinlere taktığında.
Tekrar merhaba, 850M-K'daki 8 fazın aslında 4 faz ve çift bileşenli olduğuna dair techspot sitesinde bir inceleme var. Bu doğru ise getirisi götürüsü neler olabilir?
Tekrar merhaba, 850M-K'daki 8 fazın aslında 4 faz ve çift bileşenli olduğuna dair techspot sitesinde bir inceleme var. Bu doğru ise getirisi götürüsü neler olabilir?
Genel olarak sıcaklıklar yükseldiği için bir süredir ideal fan eğrisi ayarlarım ile oynuyorum. Uygun bir eğri oturtmaya çalışıyorum. Bir şey dikkatimi çekti. MicroATX anakartların biraz sıkışık ve dar bir yapıya sahip olduğunu biliyoruz. Bu dar yapı doğal olarak içerideki parçaları birbirine yakınlaştırıyor. Bu durum SSD sıcaklıklarını etkiler mi mesela? 990 Pro Heatsink sürümü ekran kartı altında değil, işlemcinin hemen altında bu arada. Sessiz ve sakin bir kasa fan eğrisi verdiğim zaman bu SSD boşta 55 dereceleri görebiliyor. Yükte rahatlıkla 75 dereceleri ve üstünü de...
@adagezer Gerçi zaten görüş belirtmişsiniz, sonrasında gördüm.