furkansama 4

Gelişen
Arkadaşlar merhaba. Sistemi topladım ve fan ayarı yapmam gerekiyor. Armoury Crate uygulamasını ve Fan Expert uygulamasını yükledim. Ancak nereden ayar yapacağımı, nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Sistemi topladım ve fan ayarı yapmam gerekiyor. Armoury Crate uygulamasını ve Fan Expert uygulamasını yükledim. Ancak nereden ayar yapacağımı, nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
BIOS uzerinden egri ayarlayabilirsin. Direkt onunuze gelir zaten QFAN Control menusu, oradan secersiniz hangi fani ayarlayacaksaniz.

Armoury Create kullanmanizi onermem. Cok fazla servis barindiriyor, Revo ile silseniz daha iyi.

BIOS uzerinden egri ayarlayabilirsin. Direkt onunuze gelir zaten qfan Control menusu, oradan secersiniz hangi fani ayarlayacaksaniz.

Armoury Crate kullanmanizi onermem. Cok fazla servis barindiriyor, Revo ile silseniz daha iyi.

Hocam BIOS üzerinden ayar yapıyorum. Fanları PWM moda alıyorum. Kaydedip çıkıyorum ancak fanlar yine yüksek hızda dönüyor. Ayarlayamadım bir türlü.